Igår vart en helt fantastiskt fin dag. Fast det bränner i skinnet.

Sitter här och klockan är inte så där jätte mycket. Vaknade redan vid fyra i morse. Igår var jag och maken vid havet. Vilket inte är något som hör till vanligheten. Maken gillar inte sol och bad, Han badar kanske en gång vart tionde år. Jag däremot älskar att bada och sol.  Men igår vart vi där ute på en brygga tre meter från det glittrande havet.  Jag hann bada i alla fall två gånger.  Lite brännmaneter fanns så det blev bara hopp i och svalka sig.  Är lite rädd för just de där brännande sakerna.  Själva utflykten planerades inte in i minsta detalj utan utan bara baddräkt och iväg, Köpte kaffe på tappen och en låda jordgubbar på väg till badplatsen.

Maken hade varit förutseende och tagit med sig sin travtidning som han gillar att läsa, Han hade även med  sin kamera, om han skulle få tråkigt.

Jag jag hade med filt och en annan filt som huvudkudde.  Det var nog rätt bra att han va med, för hade han inte varit med så hade jag legat där på klippan i några timmar till. Vilket hade gjort ännu mindre sömn i natt.  För på bara några få timmar brände jag mig rejält.  Solen gjorde skinnet rött och på kvällen vart det till och med så att det gjorde ont.  Men det var en riktigt härlig dag. Först havet, sedan en sväng till Ikea för att köpa servetter och lite annat krafs. En sväng in på Citygross för att handla grillmat.

När vi kom hem hade vi en del att packa upp.  När det var klart ringde sonen som ville att maken skulle komma med kameran. Lillflickan skulle bada i sin lilla pool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är bra med en fotograf i familjen då blir det extra fina kort.

Ganska så snart ska maken och dottern på ett riktigt uppdrag. Då för att fota ett dop.  Dottern och maken ska jobba i team, dotter tar de där ordnade bilderna och maken ska ta de där i stunden bilderna. Tydligen har de fått ett uppdrag till om ett bröllop. Vem vet kanske kommer de att byta inriktning på jobb framöver. Vem vet.

Det här sista lilla kortet har inte maken tagit utan jag med min mobil. Därför är den inte så proffsigt fotat.

 

 

 

 

 

När vi vart där en stund vart det hem och fixa till grillmaten. Igår hade vi en liten grill. fast den var smågrillen så blev det över en massa mat. Svårt att göra smågrillar.  Vi är ju vana vi många som äter och gör nog alltid lite mera än vad vi behöver.

 

 

 

 

 

En riktigt härligt ledig dag vart det igår.  Idag ska jag städa och göra ordning för vår resa till norr.

Nej lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen den kommer först i morgon.  Så ta hand om din dag du har idag.

Carina Ikonen Nilsson

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: