Det blir inte alltid som man tänkt sig men idag så då ska det bli lite mera som jag tänker.


Idag började morgonen tidigt.  Solen bor på himlen och jag väntar på att jag ska vakna till på riktigt.  Idag ska vi packa ihop oss, göra picknick mackor och fixa till för vår resa som börjar imorgon. Vi skulle gjort hälften av det vi ska göra igår men det ville sig inte riktigt igår.  Maken skulle klippa gräset igår men gräsklipparen som vi köpte för några år sedan gick i pension i går. Hade min pappa levt så hade även gräsklipparen levt än. För då hade han hittat på något som skulle gjort att den hade fungerat även idag. Men jag tror pappa skulle vara stolt över vårt nya inköp av klippare. Dyr va den men av sådan märke som sådan modell som är sedan pappa gick i kortbyxor.  Vi köpte en Klippo, en modell som var enkel som maken sa. Jo du det var den dyraste men med simplaste utseendet.  Men enkel gedigen och går att laga.  Lite som en Miele som maken sa.  Vi hade liksom inte tänkt att göra allt här hemma igår men gräsklipparen ville annat. så vid 12 igår  vart vi tvungna att åka till Uddevalla för att köpa en gräsklippare. När vi kommer till och torp och precis när vi går in på Bauhaus så gick strömmen. De som jobbade där gick runt i affären och bad alla gå ut tills strömmen kom tillbaka. Så det fick bli att åka till Göteborg istället så att vi fick en gräsklippare. Vi hade ju ändå tänkt Gbg senare igår för lillkillen skulle hämtas. Men det fick bli tidigare och gjorde inte så mycket för efter gräsklippnings köpet så åkte vi till Backaplan och åt mat.  Eftersom det fortfarande va timmar kvar innan vi skulle hämta upp lillgrabben så  åkte vi till Frölunda torg och där hittade jag till Lindex. Jo då hittade både byxor och tröja. så idag ska jag rensa ut  ett par byxor ett linne och någon blus. För det som köps ska ersätta det som finns inte bara hängas in i garderoben. När affären stängde åkte vi sedan till Eriksberg och strosade där kollade båtar tills tiden blev att hämta lillpojken.  En riktigt härlig dag blev det.

Idag blir det en dag där allt går i ett, här ska strykas kläder, tvättas stekas pannkakor och fixas till.  Lite sol ska jag nog också hinna med nu när solbrännan har lagt sig. Imorgon ger vi oss av till norr. Myggmedel ska letas fram eller är myggmedel så som solskydds som bara håller ett år?  Nej nu vart jag pigg, nu ska det köras första maskinen tvätt. En fin dag börjar i tanken.

Lev idag just nu, I går finns inte här och morgondagen den kommer först imorgon.   I morgon då är det med husvagnen på bilen som gäller

 

 

Ha en fin dag….

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.