lite tjötigt med lilla vagnen är det…

Mitt i Semester.Jo  Nu är det mitt i Semester, två veckor kvar för maken. Vi har inte fått gjort så mycket men vi har varit lediga. Lediga på riktigt tagit dagen som den kommer. Igår när vi åkte hem till mamma med det nya batteriet så insåg vi att även toaletten var sönder i husvagnen. Nåja en av tre. vi fixade vattnet med en vattenpump, vi köpte batteriet för det var sönder. Nu är bara toa kvar.  Listen som lossat  runt dörren fixade jag till igår.

Under tiden tog maken ut mammas åkgräsklippare och klippte hennes stora trädgård.  Hon har en riktigt stor trädgård, och har en fin planerad trädgård min mamma. Min pappa grävde och fixade på sin tid mamma planterade och rensade.  Min pappa har ju varit i himlen ganska många år nu, så mamma är själv med att fixa och  greja. Trotts sin 72 år så grejar hon mycket i början av veckan åkte vi dit för hon ville ha upp sina sängar på vinden.  Där uppe har hon målat och grejat en rum som en gång var mina barns rum. Jag och pappa fixade ju till vinden en gång. Den fick både kök och toalett. För att jag och barnen skulle bo där.  Nu har mamma helt själv målat rummet vit och målat om golvet så att trädplankorna är vita. Där efter har hon burit upp en sänggavel, bord tavlor och hyllor helt själv. Det var sängarna hon inte orkade själv så dom bar maken upp.  Hon gör saker mest hela tiden min mamma.  Igr när maken tog ut åkgräsklipparen tog mamma sin lilla elgräsklippare och klippte i hundgården som hon gjort. när hon var klar där klipte hon runt blommor och buskar med grästrimmern.  Jo inte illa av en mamma som redan hunnit upp i 72 års åldern.  Själv orkar jag inte ens hälften av det hon gör emellanåt.

Idag är himmelen vackert blå jag ska ta ut solsängen i trädgården och stjäla lite sol. Ska njuta av en ledig dag och att det är vackert väder.  Ha en fin dag ta hand om det viktigaste dvs dig och ditt.

Lev idag just nu, det i är nuet vi kan påverka vår framtid.  Ett steg rakt ut i framtiden kan vi göra just nu.

Igår finns inte längre här. Mera än i minnen. Det är i nuet vi kan göra något åt och när vi blir medvetna om vår egen del det är då vi regerar i våra egna liv.

Ha en fin fin fantastiskt vackert underbar dag.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: