Återtåget till vardagen ska till.

Nu ska jag återtåga till vardagen tänker börja redan idag. Vädret är mulet och dagen ska börja med träning. Men först ska kaffet drickas upp. Sedan ner i källaren och ta tag i träningen. Tvätt ska tvättas och det ska strykas. Tänker samla upp och göra ordning i källaren också. Den där källaren som nästan äter upp mig mentalt alltid. Det blir aldrig ordning och gör vi ordning så är det bara ordning kortare stunder.  Men nu har jag bestämt mig att det ska bli ordning där ner. Och det ska bli ordning som är gjord av mig. Förut hade vi våra fyra barn som bodde här när dom flyttade så blev det inte riktigt så att dom tog med sig allt. Utan de lämnade kvar sådant där som de inte behövde men får plats i källaren.  Nu är det inte bara deras saker som bor här. Utan det finns sådana där bra att ha saker som man faktiskt aldrig använder. Mycket bra att ha saker finns det och de används aldrig.

Här ska börjas med att ta över och bli kapten över källaren. Nu får det vara nog med att samla på sig.  Här ska göras i ordning. Det ska göras i ordning på riktigt.  Men först en timma med träning, dusch och sedan ska det göras något åt.   Förr hade vi bara källaren och bastun med saker nu har vi bastun, källaren och vår stora sons rum fullt med saker. Här ska sorteras, läggas snyggt, och slängas.

Ha en fin dag, ta hand om dig och din dag.

Lev nu, just nu, det finns så många nu, Nu är det hela tiden. Igår är inte längre här och där kan vi inte påverka, morgondagen kommer först i morgon och genom dagens val kan vi göra något åt det som kommer imorgon.  Just nu gäller, just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: