Det är viktigt att visa uppskattning.

det är inte alla som har världens roligaste jobb. Nåja det är kanske inte alltid det är det men, i det stora hela så är det nog en av världens roligaste jobb. Dessutom är det ett viktigt jobb jag har. Fast jag har världens roligaste och intressanta jobb så är det helskönt när det är lediga dagar. Nu just nu är det helskönt fast bara lite för jag har bara ledigt en dag. Men det får duga för denna gång. Jobbar helg och det är lite annorlunda emot vardagar.

Imorgon ska jag passa på att vara ledig. Njuta av alla timmar som jag har att förfoga över.  Fast jag har tänkt mej ett varv med herr Dammsugare för det är en vecka tills våran fina Kerstin kommer hit och gör det hon ska göra. Kerstin hon är en hejare på att städa vårt hus. Eller i alla fall övervåningen. Jag har inte hjärta till att låta hon städa även undervåningen för hon sliter hårt för att städa övervåningen. Ingen rast och ingen vila för Kerstin hon jobbar på. Tänk jag tror hon gillar att komma hit och städa faktiskt för hon ser att det är ett viktigt jobb hon gör. Jag blir alltid så glad och tackar alltid för hennes väl utförda jobb. Nästa vecka tänkte jag visa min uppskattning genom att det finns en liten present till henne här när hon kommer.  Skulle gett den till henne innan semestern men när jag kom på det så hade hon åkt iväg.  Så den ska stå här till henne nästa torsdag.  Jag tycker det är viktigt att visa uppskattning när någon gör något bra.  Jag vill att hon ska känna att hon är så värdefull för oss. Att vi uppskattar henne när hon är här.

Vet hur det känns när man inte blir uppskattad och den känslan vill inte jag att Kerstin ska känna när hon vart här. Där av den lilla överraskningen till henne nästa vecka.

Nej nog om detta, ha en fin kväll.

Lev idag just nu, historian brukar upprepa sig men snäppet värre framtiden visar på vad historian varit så gör bra val just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: