Suttit i pyjamasen sen tre idag

sitter här med fötterna på bordet och har på mig min ny inköpta pyjamas. Jo jag vet att det är tidigt. Tog på den redan vid tre idag. Men jag mår inte så bra. Känner mig febrig och snorig. Det är helt fel tid för det nu, för jag ska gå utbildning på torsdag och vill vara fit for fight då.  Men vi får se har några dagar att samla ihop mig på ska vila så jag orkar. Art jo det är utbildningen som jag ska gå.  Några dagar fram till jul i månaden får jag åka upp till Stockholm för utbildningen.  Som jag läst i boken jag fått. Får se om det jag läst är rätt uppfattat av mig.  Tror vi alla till mans skulle behöva lite självkontroller att träna på ibland.  Eller i alla fall skulle det inte göra någon skada.  Tydligen är min vän Jenny i Stockholm under samma dagar som jag vem vet kanske har hon tid att träffas. Fast det är klart vet ju inte hur mycket tid jag har till att träffas.

Medan jag är på utbildning kommer vår Kerstin att städa vårat hus. På fredag när jag kommer hem är huset skinande rent.  Det ser jag framemot.

Ha en fin kväll. 

Lev idag just nu, igår är historiskt och morgondagen ligger där framme i framtiden. Gårdagens val är resultat i dagen och dagens val gör framtiden.

Carina Ikonen Nilsson

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: