Alla har rätt till en andra chans

den andra chansen tar aldrig slut. Så tänker jag att det är. Gör någon något mindre bra. så finns möjligheten att göra om och göra rätt.  Fast det är klart någon gång tar den nog slut. Eller det beror på vad det är. Vad denna någon har gjort.

Jag har en sådan där som faktiskt inte går att förlåta. Eller förlåta hmm knepigt där. För jag tänker att denna någon är ute ur vårt liv, denna där finns liksom inte och får inte plats i vårt liv. Han gjorde familjen så illa att han liksom får leta upp någon annan familj.  Men jag lägger inte någon energi på honom. Jag har förlåtit för min egen skull, för att jag ska vara fri från hat. Jag bara inte bryr mig alls. Det är inte likt mig för jag brukar inte vara sådan. Men där gick min gräns och vissa saker är värt att bara lämna till ödet. Låta tiden gå och inte lägga någon kraft i.  Nu hade jag inte tänkt skriva om just det här utan mera om hotellet jag sov på förra veckan.

Jag framförde mina klagomål och det verkar som de tagit till sig det. De vill ha en ny chans att visa att de kan göra om och göra rätt. Jag tänker ge dom den chansen.

Jag tänker att visst det blir fel ibland och när det blir fel så tycker jag att jag ändå kan ge en chans att få se om göra om göra rätt är möjlighet till att jag ändrar min uppfattning.  Så jag och maken får planera in en helg i Stockholm vi kan ju hälsa på dottern som bor där uppe.

Kan ju vara trevligt med en helg i Stockholm utan förpliktelser.  Så jo kalla mig dum men jag tänker att boka in ett rum på Clarion hotell Sign för att se om det kanske vara olyckshändelser att så mycket blev fel. Klart dom är värda en andra chans och visa att dom kan det där med att göra gäster nöjda.
Lev idag just nu igår är historia och morgondagen där borta i framtiden just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: