Blommar visar på hur du mår sa alltid min farmor….

Jag tror hon faktiskt hade rätt,  hon  hade rätt i så mycket.

Jag trivs bäst där havet svallar hm jag trivs bäst när jag är mig själv. När jag gör sådant jag vill och när jag tar hand om mig själv. När själen och jag är ett.

Känslan just efter träning där är den där känslan när jag och själen är i samklang. Då är sinnet ljusare och känslan i kroppen känns mera i harmoni.  Att känna känslan av en behaglig trötthet i musklerna är en grymt härlig känsla.

Det är bäst när dagen börjar som idag.  Har varit på jobbet i många dagar i rad och har inte hunnit få in så mycket batteriladdningstimmar i min kropp och själ, så idag har jag låtsas.

Först bjöd jag mig själv på kaffe vid sängen.  Blippade på mobilen, och låtsades att detta var en sådan där ledig dag.  Efter kaffet tog jag tag i kökets blommor som liksom jag var lite vissna.  Hörde farmors röst som sa att dina blommor speglar din själ.. Jo, farmor sa jag högt, dom gör nog det, dom speglar de där att jag behöver luft i systemet nu.  Gjorde blommorna fria från sin vissenhet, kände hur själen inom mig i farmors ord blev helare eller mera med på banan.

Redan innan nio vart jag påklädd i träningsutstyrseln och redo för mina 45 minuter på Crosstrainern. Nu är det gjort  nu in i duschen och sedan lite mat i magen.  Just den här känslan när jag sitter här med tangentbordet i knät och mår bra är en känsla som jag ska ha med mig i dagen.  Den ska få bo här i mig. Idag ska bli min helande dag.

Lev idag just nu, Igår är historia och ett minne idag. Dagens val är det som visar sig i morgondagens känslor.  Just nu gäller just nu kan du göra val som är bra för framtiden. Problemen tenderar att vara där borta eller i baktiden. Just nu är något vi har möjlighet att verka i.

Godmorgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook