Sommaren jo den kommer komma igen…

Sitter här med fötterna på skrivbordet, och känner att livet jo det är som det.  Trött idag, trött är mitt förnamn. Har varit möte idag, då är jag alltid trött efteråt.  Längtar efter sommaren bara tre dagar efter att kylan slagit till på riktigt. Sommaren jo bilden är från i somras en sen kväll i Skutskär vid campingen Rullsand.  Maken skulle fota kvällssolen jag råkade hamna på bild då jag ville ta kvällsdoppet. 

I gatan vad jag längtar till min lilla nyfunna badstrand i Uddevalla. Där var det så fint, nästan som i Lerkil även om det inte ser ut som Lerkil, så är det lite samma känsla som infinner sig när man är där.  Sommaren jo jag längtar till sommaren.   Fast vintern kan vara fin den med.  Kolla in bilderna här nedan som maken tagit under veckan på väg till sitt jobb. Fast känslan av sommaren, värmen, mysiga dagar vid havet, solen, jo, snart är vi där igen. 

En morgon på VIndön. 
Morgon på Orust
Orust

Lev idag just nu, jo även om det är långt till sommaren så är det just nu i det här nuet som vi kan göra något åt. Just nu gäller. Igår finns inte kvar och morgondagen den kommer först imorgon.  Just nu gäller….

God kväll.

Carina Ikonen Nilsson 

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook