Attentions sommarläger

Redan igår åkte jag och maken till Tanum. Ni vet det där stora köpcentret som ligger lite utanför stan. Där har dom gratis ställplatser med el till husbilar. 8 st platser har dom. Jag som alltid eller kanske inte alltid men ibland gör saker i sista stund. Gjorde ordning föreläsningen i går i vår lilla husbil. Viket jag idag inser är en perfekt plats att göra sådan på. Litenheten och inte så många måsten gjorde att jag kunde sitta där och bara göra det jag skulle. Vilket då var att göra ett bildspel, även skriva ner tankekarta för varje bild.

Redan fem i morse var jag uppe och duschade i vår lilla bil. 7.00 åt jag frukost och lite efter 8 var jag på plats vid Grebbestads folkhögskola.

Mitt föredrag skulle vara mellan 8.30 till 12.30. En fika rast kl 10. Nu var det ju flera än jag som hade Diagnos så några kortare pauser blev det. Men inte så många.

I gatan va jag är imponerad av mina åhörare. De var så engagerade hade så många frågor och så intresserade av det jag hade att berätta. Jag fick sådan energi av stunden även om energin försvann nu på eftermiddagen. Det tar ju på krafterna när jag är i sådana sammanhang. Men just sådana stunder ger så mycket kraft ork och inspiration. Det är så skönt att vara i sådana sammanhang där vi pratar samma språk och har förståelsen för varandra.

Vill passa på att tacka alla er som var där, Ni gav så mycket jag fick sådan energi. jag blev klokare av era tankar och frågor lärde mig så mycket. Tack till Attention som anlitade mig och tack för det fina lilla trollet, att jag fått möjlighet att ge någon rent vatten och tygväskan, jag samlar på sådana. Den får bo här hos mig på väggen där Thåströms väskan hänger tänker jag.

Lev idag just nu, igår finns inte längre här mera än i minnen. Morgondagen ligger där borta i framtiden.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: