Mäbe och hans gäng.

Tidigt i morse bestämde jag mig för att åka till havet, Jag ringde min bror och frågade om hans lilla dotter ville följa med och bada. Det ville hon, bada det gjorde hon. När jag sa att nu får vi nog gå upp för annars blir du för kall. Så skulle hon sitta i solen och värma sig. Tror det tog tre sekunder, sedan hade hon tråkigt. Hon började plocka stenar som sedan blev tråkigt och sedan ville hon ringa pappa. Hon ville däremellan åka hem för hon var hungrig sa hon. Hon ringde sin pappa och efter det ville hon bada igen. Den lilla loppan rörde på sig, det var inte en sekund i att sitta och bara njuta av solen inte. Det var en trevlig dag på stranden. Jag har blev ju introducerad för ett år sedan av denna fina badplats. Visst inte är det Lerkil eller badplatserna neråt landen men den påminner lite grann om det i alla fall, den duger liksom.

Nu på kvällen åkte vi till Uddevalla Kalaset. Mäbe spelade på stora scenen. Innan han och bandet skulle upp så var det sådan där breakdancetävling. Ungdomar som dansade emot varandra till sådan där vet inte vad det heter musik, men bra vart det. De va helt grymma ungdomarna som dansade.

Kolla in hur han står på sina händer, och kolla de som är domare deras miner.

De två som vann den stora prissumman asså grymma är bara ett förnamn. Om de fortsätter kommer det vara något man pratar om i framtiden. Visste inte att man ens kunde röra kroppen så som dessa grabbar rörde sig.

Dessa två var vinnarna

Efter dansarna kom då Mäbe. Så bra, blir aldrig besviken, Dom levererar som alltid.

Sedan var dom där dom där som spelar så det gör nästan ont i kroppen av takten och ljuden. Mäbe och hans gäng. Asså han är värd att ses då är han som bäst Mäbe. Men det funkar allt att bara lyssna på också. Texterna är grymma. Värda att läsa som poesi. Dom har alltid en mening, de har ett eget språk som säger saker till mig när jag lyssnar. Mäbe är en bra till och med Grym textförfattare.

Det är Nya band medlemmar Kent och gänget va bra dom med, men de här nya killarna är nog snäppet bättre i alla fall Gitarristen han vet hur en gitarr kan låta.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar inget att göra med. Morgondagen kommer först i morgon den påverkar vi idag. Just nu gäller….

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook