Idag belönade jag mig själv genom fåfänga.

Livet är inte som det ska här hemma. Ont i höften men något stort har hänt. För jag, jag har vågat mig på att prova det där med nålar i kroppen. Jag som inte ens vågar mig på att vaccinera mig mot odjuren fästingar som jag tycker så illa om. Tror det var för 5 år sedan som jag faktiskt vågade mig fram i pratet om vaccinationen mot fästingar. Men det tog stopp när sköterskan berättade att det inte var en spruta utan det var tre eller fyra. Då gick jag hem efter att jag sagt tack men nej tack.

Nu idag firade jag tredje gången gillt, med Fem nålar instuckna i rygg, höft och ben. Akupunktur som det så fint heter. Funkar? Jag vet inte, första gången jag gjorde det kändes det bra dagen efter. Andra gången gjorde det ont, samma dag och dagarna efter särskilt i natt då jag inte kunde sova. På Onsdag är fjärde gången och då ska det utvärderas om det fungerar. Nå, Ja, vi får se. I alla fall så tänkte jag belöna mig själv i min duktighet efter nålstickandet i dag.
Om man nu belönar sig med att ligga på en brits med filt över sig och en obekväm ställning på nacken.

Det var i alla fall det som var min belöning. För efter Nål-stickandet så åkte jag till Munkedal, där de finns en salong för att göra fransar. Jo, trotts mina många år så har Dottern lurat mig in på en bekväm väg. Nåja inte bara dottern för en kollega till mig visade resultat på det redan i julas. Det var nog då jag kände att ja men kan hon så kan jag.

Så idag åkte jag och maken iväg till Munkedal närmare bestämt till Salongen

Lash Beauty (Beauty Stop)

Strömstadsvägen 11455 30 Munkedal

Jag hade redan innan bokat tiden i förra veckan, via bokadirekt .se. Redan i morse hade jag pratat med min dotter om att jag hade en tid. Då när hon kollade så blev hon lite konfunderad. För jag bokat in något som liksom hon visste att jag skulle bli besviken av. Så hon hade kontaktat salongen och ordnat till så att det blev det som jag ville ha. När jag kom till butiken så berättade fransfixar tjejen att hade hon hade pratat med min dotter, dom hade kommit fram till att det var singelblack något som skulle passa mig. Jag skulle få det till rabatten som fanns nu.

Asså tjejen som visade sig heta Erica var jätte duktig. Det tog inte alls så lång tid som det gjorde förra gången jag provade.

Jo för jag har provat för två tre veckor sedan då tog det lång tid och ont i nacken fick jag. Det var inte på den salong jag besökte nu. utan hemma hos en tjej som hade sånt i ett rum i hennes hus, Dessutom så funkade det inte så bra den gången. Fransarna ramlade av efter en vecka och då bara på ett öga.

Nu har jag ju just gjort dom här nya, men jag tänkte att jag får prova igen, och prova igen då får jag göra det på riktigt hos någon som är mera seriös. Eller som liksom har det som sitt jobb.

Asså hon den där Erica var fantastik så duktig och det blev så bra. Hela proceduren tog denna gång 1 timma och 40 minuter. Skillnad från förra gången då det tog minst två timmar och lite till. Priset var överkomligt 740 kronor då det var rabatt under Jan och februari. Skulle du boka så glöm inte skriva in koden JanFeb2020 under rabattkod.

Jag kan varmt rekommendera denna tjej hon var så duktig. Dessutom så tog hon inte illa vid sig av att jag hade en lite handduk med mig som jag rullade ihop för att få stöd för nacken. För va det något jag minns från första gången var det att nacken tog stryk av att ligga så länge och göra fransar. Idag tog det i och för sig mycket kortare tid men handduken hjälpte. Det var till och med skönt att ligga där och bli ompysslad. Lite lyx i vardagen och dessutom så behöver jag inte kleta på maskara under några veckors tid nu. Kommer bli enkelt att tvätta ansiktet på kvällen nu.

Nog om detta Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Nålarna ligger där bakom och lite i framtiden först på onsdag ska det igen bli akupunktur igen och det är där borta i framtiden. Just nu sitter jag här med fötterna på skrivbordet och dansar över tangenterna med mina fingrar. Ha en fin kväll.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook