Lindex, 20% på rean.

Betalt samarbete med Lindex SE

Sånt gillar jag. Eller jag gillar Lindex det är där jag handlar mina kläder alltid.

Japp, enkelt ju känner jag en kille som skulle sagt just nu. Jag kör samma grej enkelt ju…. Min sida var nere av någon SSL grej. Jag visste att jag hade betalat men visste inte att jag var tvungen att klicka på en länk för att få det till att fungera. Där till så tog det en stund innan inn Men det fungerade. Vilket ledde till att jag försökte hitta på lite egna lösningar som gjorde mig frustrerad. Men det vart enkelt ju.

Nu va det inte just enkelt och den killen jag skulle skriva om utan om Lindex. Eller inte heller det skulle jag skriva om utan bara tipsa om att Lindex har rabatt på sin rea. Just nu brukar jag handla på Lindex. hittar ofta så många fina linnen, klänningar mm just nu till riktigt överkomliga priser. Så är det varje sommar. Just nu har Lindes 20% på sin rea. Sånt gillar jag. Klicka på länken så kommer du till Rean. Varför inte passa på att handla när det är billigare än vanligt. Länken gäller bara i två dagar tar slut den 6 juli. När mamma fyllde 75 var det just Lindex som presenten var ifrån. Även om jag inte handlade där utan gav mamma ett presentkort. Hoppas hon nu handlar när det är så billigt då får hon mycket för pengarna.

Lev idag just nu. Igår finns inte längre här och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu kan vi påverka och ta ansvar över.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: