Ibland är det litenheten som är grejen

Även om jag inte förstått det innan, I want More sjunger Sisters of Mercy. Jo, ibland kan det vara så att även jag önskar mig I want more…

Men nu har jag bestämt mig att I want less. I alla fall när det gäller det där med blogg. Innan har jag haft många bloggar och nu ska det ner till denna enda blog. En kär gammal vän är bloggen Malix campingblog. Som jag i och för sig inte kommer att ta bort men, den kommer inte uppdateras längre. Utan jag kommer från och med nu skriva bara här.

Det var i just detta det började eller lite innan. Boken som jag för länge sedan skrev. Boken som inte längre går att köpa i bokform. En gång hade jag en tanke om att skriva en till. Men den ligger där bland alla dok. Vem vet kanske en dag blir den till men just nu ligger den bara där och dammar bland alla mina dokument som jag alltid skriver.

Det var här i denna blogg det en gång började, för en så där 10- 12 år sedan. Det är lite här jag bor. Det här som en gång började som en blogg om olika diagnoser och allt mellan himmel och jord. Det är lite det som är nötskalet i mig allt mellan himmel och jord. Även om jag gillar strukturer och ordning så har jag så förgjorda svårt att få till det där med strukturer. Jag börjar alltid att få till ett visst system, vilket sedan rinner ut i att bli en annan struktur som sedan blir en helt ny som sedan och sedan. Där av min kapitulation. det är i det här lilla rummet jag nu ska verka och skriva. Less is more får det bli.

Det är här jag kommer att skriva det som skrivs av mig. Less is more. More is less. Ha en fin dag ta hand om dig och lev just nu.

Igår finns inte kvar och morgondagen finns först imorgon. Det är just nu vi lever och andas. Det är nuet vi kan göra något åt som påverkar det som är vår eventuella framtid.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: