Slut på en husbilshelg.

Då var husbilen tömd på det som skulle tömmas, kylskåpet tomt och avstängt för denna gången. Toa, gråvatten och det där lilla extra pillet som ska till när man kommer hem. Nu får vår lilla TomCar vila tills nästa gång. Flera än jag som känner av att sommaren är i sina sista andetag. På campingen vi var på, där packade säsongarna ihop och bytte till de mindre vintertälten. Just sådant saknar inte jag. Eller helt ärligt säsongscamping är inget jag saknar. Jag gillar ju när vi byter platser och gör saker.

Innan vi åkte hem idag tog vi en liten extra sväng runt kusten ner mot Uddevalla. Jag badade i Bovallstrand, därefter åkte vi till Kungshamn och åt lunch. Det är som vanligt så här på höstens framfart brännmaneterna är överallt när man ska bada. Skulle man få för sig att bada får man se upp men ändå även räkna med, att få en och annan bränntråd. Vilket jag självklart fick.

Men det spelar mindre roll, när man står där och just doppat sig. Det var 15 16 grader i vattnet. Lite kyligt men så väldans skönt. Kanske är det sista doppet för säsongen. Jag som verkligen älskar att bada. Hmm frågan är om jag skulle våga bada hela året.

Kanske så vågar jag att plockar fram mitt mod och följer med tanterna som bor i vår kommun. Dom badar året om. För just det med att dom badar året, om känns lite lockande, men frågan är om jag vågar det. Kanske är det så att jag plockat fram så mycket mod en längre tid nu, att det inte är så farligt. Vem vet det får tiden utvisa.

Jag har verkligen vågat saker just nu, förra veckan tog jag en kortison spruta i höften, vilket egentligen inte finns på min karta. för jag är en sådan som verkligen inte tar sprutor. Men jag har bestämt mig för att inte hindras av mina rädslor. Igår gick jag upp för massor av trappor upp på ett berg. Vilket även det krävdes massvis med mod av mig, för att verkligen göra det.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Lev just nu gäller, det är i nuet vi andas och lever. Då vi vågar stanna upp och smaka på just nu så blir livet fullt av upplevelser och smaker.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook