Husbilshelg.

Då vart det då husbilshelg igen. Många har det blivit detta året. Tror vi är uppe i närmare 30 nätter i år. Måste nyttja bilen, den kostar en slant varje månad. Tanken var kusten då jag ville fiska. Min tanke blir inte det min make och hans bror samt Broderns granne ville. Det fick bli Trollhättan närmare bestämt Stenrösets Camping. Vi har varit här innan flera gånger. Det är en trevlig liten camping där du har möjlighet till bad när poolen är öppen. Nu är det sent på hösten och stängd för i år. Skulle du vilja hoppa över det där med matlagning så har de en trevlig restaurang med ljuvligt goda revben. Självklart annan mat också.

Igår kom vi hit, Makens bror hans sambo samt grannen som vi kallar han. De hade redan anlänt när vi kom. De var klara med uppställning nivåklossar och satt med ett glas vin i sina stolar njöt av solen. Nu går det ju ganska fort att fixa till när man har husbil. När vi fixat vårt med vår lilla Tomcar (som vi kallar vår lilla bil,) så satt även vi där i solen och njöt. När drinken var upp drucken så blev det både boule och Kubbspel. När segern var förlorad i de båda spelen så dukade vi upp med Kräftor räkor samt lite olika ostar. Asså det är något visst med att sitta utanför husbilen och kalasa på kräftor, tycker jag. Dom smakar godare då. Kvällen slutade redan innan 23 för min del. Där av att jag vaknade redan innan 5 i morse.

En dag till ska vi stanna här. Dagen är ny och morgonen är min bästa tid. Det är nu jag har ensamrätt på mina tankar. Det är nu i morgonstunden som jag sitter och bara njuter av kaffe och mitt egna sällskap. Just de här timmarna behöver jag för att må bra. Sitta dricka kaffe och ro runt i mina känslor och tankar. Spela lite meningslösa spel på mobilen och bara vara.

Då är allt som bäst.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgon dagen kommer först i morgon. NU just nu är det som gäller, det finns så många just nu.

Idag har herrarna bestämt att det blir minigolf som någon form av klassning för de båda spelen igår. Inser redan nu att just den grenen inte är en gren som jag kommer glänsa i. Men sånt är det i bland glänser man lite mindre eller mera. Men ännu är det just nu som gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook