Wiggersviks Camping är …

allt värt sina kronor. 200 kronor för en ställplats. Solen lyser över havet så det ser ut som om det är stora diamanter som glimmar. Idag trotts att det vart lite mulet satt vi ute invid havets kant och åt middag. Visst smakar maten godare ute, visst är det så?

I alla fall tycker jag att det blir godare. Dessutom är det så mycket frihet att sitta utanför husbilen och äta mat och njuta av att dagen är bara där. Havet är för mig frihet, det är så obeskrivligt vackert, älskar lukten av tång och den salta luften. Går jag 6-7 meter ut just nu så skulle fötterna bada i de salta tångruskorna. Livet känns så härligt, här i lilla Hobbyn TomCar .

Jag kan verkligen rekomendera denna lilla fina underverkscamping. utsikten fantastiskt vacker över allt. Service huset så grymt bra. 4 st snabbdiskmaskiner, Fem spisar och flera mikrougnar. Även en liten matsal om man nu skulle få för sig att äta maten där.

Fräscha stora toalettrum, på varje toalett sitter det en doftspridare med fläkt, tvättställ i varje toalettrum. Ett minus är kanske att det är sådan där lufttork för händerna. Kanske inte så bra i dessa Covid-19 tiden.

Tvätt ställ fanns det även i anslutning till Duschrummen. Duscharna är det lite mera båsliknandet men det finns plats inne i duschen för både kläder och handdukar. 5 kronor kostar det att duscha i fem minuter. Man får duschkort som man laddar på med pengar.

På sommaren har de trubaduraftnar och vid en brygga finns det en pool nedsänkt i havet. Bra ställen att fiska på, nära till själva stan. Bangolf även boulebana. Spa, bastu och trivselrum. Detta är inte öppet just nu. Men va då vi är mitt inne i hösten närmare vinter än sommar så det är klart att det är stängt just nu.

En natt på ställplats här kostar 200 kronor med el just nu, då har vi tillgång till servicehusen både diskmaskin, duschar, toaletter . Det är värt varenda krona.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon, Just nu gäller det är nu vi andas och lever.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook