Antenn till husbilen

och en Dyson då da…

Dammsugare, jo jag har en fallenhet till det där med dammsugare. Jag är inte som andra jag. Andra nöjer sig med en dammsugare i högsta fall kanske två. Hm, Jag gillar dammsugare, jo så är det. Jag har under en åtta årsperiod haft 6 st robotdammsugare, 5 stycken Miele sorten mellan 3000 och 4000 kronors stilen. En liten fin sådan där vattendammsugare as dyr sak men, som jag köpte begagnad. En sådan där Electrolux handdammsugare (ala batteriladdning) som jag gav upp efter husvagnar blev till husbil. Tröttnade på att batteriet var dåligt. Har en som nu står i vårt vardagsrum en som jag köpte av sonen i somras. Även det en handdammsugare som vi hade i vår Buster Husbil.

Idag skulle jag och maken köpa en antenn som var mobil till vår lilla TomCar. Maken hade sett en som fanns på Net on Net. Nu är det ju inte bara dammsugare som jag gillar. Nej då, Det är nog mera hushållsapparater i stort som är min grej. Tror inte det finns en hushållsmaskin som jag inte har haft. Jag formligen älskar Hushållsmaskiner. Innan man kommer till Antenngrejjor på Net on Net, är det så att mina favoritsaker kommer före. Först är det kaffemaskiner, sedan lite allt möjligt smått och gått. Glassmaskiner, bakmaskiner och Airfryer. Jag hittade först en glassmaskin som såg lite intressant ut. Men maken berättade då att jag redan hade en som stod i skåpet, som jag inte använder. Detta resulterade i att jag lämnade den hyllan. Efter glassmaskinerna kom vi till alla dammsugarna. Dyson ett märke som jag helt förkastat. Men idag av någon anledning, hängde den bara där och ville att jag skulle provköra den lite. Hmm jo, jag gjorde det. Det fanns två olika sorter och jag provade båda. Hm, sa jag till maken. Den där dammsugaren va bra, den va grym till och med. Ja men det är ju det alla säger, sa maken. Jag formade orden hm, jag kanske skulle ta och ….. Maken himlar med ögonen men, han hade inte den där bestämda rösten som han hade haft vid glassmaskinen. Utan bara himlade med ögonen. Hm, sa jag igen kanske ska jag ta och köpa en sådan där. Maken va tyst, jag gick fram och lockade fram makens specialområde vilket är fakta så som batteritid mm. Han läste och han gillade det han läste. Detta resulterade i att jag tog ner en av paketen. Vem köper en handdammsugare ala grand lux a väldigt många lusenlappar. Hm. jo jag har redan provat den, den va grym e helt förundrad över den lilla mackapären. Ett drag på mattan och mattan blev ren. Man fick väldigt många små dammsugar-grejer till själva dammsugaren och det ingick två batterier. Jag lär nog klara av att dammsuga hela huset, om det skulle vara så. 2 * 90 minuter.

Fast det är klart jag minns en gång när dottern hade sms-at en kompis klocka 8.00 på morgonen. Om att min mamma är inte klok, hon dammsuger redan nu. Efter två timmar nytt sms och den Djä…kärringen dammsuger fortfarande. Kl 12 nytt sms nej nu fan går jag ut, hon dammsuger ännu. Hm 2* 90 hm Lär klara mig ändå. jag har ju fortfarande mina två robotar, och två Miele dammsugare om batterierna skulle ta slut… hmm Jo som jag sa ….. Jag gillar dammsugare…..

Men på riktigt det var en grym verkligen helt outstanding grym bra dammsugare. värd alla tusenlappar hm det vet jag inte ännu. Men huset är rent mattorna är renare än det varit på riktigt länge. Tänker att jag liksom fått tillbaka lite av mina städfasor jag längtar redan tills imorgon då jag igen ska prova på den lilla Dyson igen. Här ska skuras som pippi säger fast jag säger mera då Här ska dammsugas……

Jo, ja förresten det blev en antenn till vår lilla bil, nu behövs inte fri surf nu kör vi antenn tv.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först imorgon. Just nu är det som gäller….

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook