2020 blir snart 2021.

Vilket inte är så konstigt.

Jag är för dålig på att skriva här känner jag. Det kliar oftast i fingrarna när vi är ute och åker i vår TomCar. Det är vi inte just nu. Den är avställd för året.

Julen är över. Här hemma finns det inte så många spår kvar av det som var julen 2020. Lite som året har varit för övrigt, det här krisåret där vi fått hålla avstånd och varit försiktiga. Vaccinet har tydligen kommit igår. De första har fått sin första vaccination. Nu får vi bara hålla ut och vänta tills det blir erbjudet för alla. För några månader sedan var tanken nej till vaccin. Vilket jag idag tycker är en mindre bra tanke. Vaccinet är framforskat av människor som kan sin sak. Det deras jobb att hitta lösningar på problem. Klart jag ska ta det. Dumt vore annat. Jag vill börja leva som vanligt igen och jag vill slippa denna rädsla som bor i mig i att hamna i covid-19domar.

Förra veckan var jag hemma från jobbet för att jag var förkyld. Den rädslan som bodde i mig då, var inte trevlig på något sätt. Covid tankar flyttade in och test gjordes. Testsvaret kom först på juldagen så här firade vi jul helt själva med bara den hemvarande barnen. En lugn och fin jul. Jag fick många fina Julklappar som de alla fanns en tanke med. Från nattlinne till en fin flasklampa som vi ska ha i Vår lilla Husbil vid namnet Tomcar. Idag ska jag till jobbet igen. Nu vill jag inte ha flera saker som gör att jag måste vara hemma från jobbet. Nu vill jag vara frisk slippa snorigheter, yrsel och vara fit for fight.

Vill Önska en God fortsättning även om Julen är över. Vill även passa på att önska er ett Gott slut på det här 2020 året och ett Gott Nytt år 2021. Måtte 2021 bli ett bättre år än det vi är i nu. Må Covid-19 bli något vi motar bort och slipper denna rädsla för att bli smittad. Låt året som börjar närma sig bli året då vi tar med oss de klokheter vi fått av 2020. Låt 2021 bli ett år där vi kan andas ut, må bra och ha en framtidstro igen.

Gott slut och Gott nytt År. Välkommen du 2021 vi väntar på dig.

Lev idag just nu, Igår finns inte här och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller och just nu är jag glad över att jag igen kan jobba få träffa mina fina härliga kolleger och ungdomar som finns i mitt jobb.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: