BIOSWIPER. SWIPE. HomCare

Här ska skuras sa Pippi Långstrump. Jo då här ska skuras sa jag. Miljövänligt så klart men jag får vänta tills på torsdag. för då är det ledig tid. Produkterna är miljövänliga och behåller dina goda bakterier men tar bort dem som är onda. Kan det bli bättre? Tror inte det. lite som tarm bakterierna i magen som jag läst så mycket om. Blir i mig snällare än penicillin som när du är sjuk tar bort alla bakterier i magen vilket är det som gör det ont i magen. Nu ska jag inte städa min kropp utan huset jag bor i. Städa städa varje fredag och så varje kväll… sjunger hon den där Pippi…. jag ska städa på torsdag men mina nya produkter. Som jag nu även har blivit representant för att sälja.

Jag brukar ju inte hoppa på sånt här, men det här kunde jag inte missa kände jag. Det var så bra fast det var sant. En level upp i miljötänket och en möjlighet att sprida kunskapen till andra.

Gå gärna in på sidan och läs, titta dom har allt. Du behöver inte släpa hem massa vatten, utan produkterna är koncentrerade och miljövänliga. Du fyller själv på vatten hemma.

Blir du representant just nu så är det gratis denna veckan. klicka dig in och gör som jag Bli representant för detta finska företag som heter HomCare som tar tag i miljön gör att du som köper säljer kan kalla dig miljökämpe på gräsrotsnivå. Liksom där allt börjar.

Just nu denna veckan har dom erbjudande om du vill bli representant ett erbjudande som du inte kan motstå. För 1000 150 kronor rabatt. 1500 så får du produktserier så får du just nu 550 kronor rabatt.

Klicka på här. Vill du inte bli representant, utan bara köpa så here we go.

Jo du, det lär bli många inlägg om just dessa produkter framöver.

Idag är första dagen på resten av mitt liv. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Just nu gäller just nu…. lever vi och lär.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: