1% förändring visar sig i resultat i framtiden.


1 % metodsboken är igen slut. Den va så bra att jag ville lyssna på den en gång till. 1 procent, jo förändrar du bara något i ditt liv så långt där framme i framtiden så är den förändringen en vana som utvidgats. 1 ynka procent gör att du sedan gör flera bra val om du nu vill. Jag vill jag gillar att prova på tänka tankar jag inte innan tänkt och sedan när tanken är gjorde så brukar jag gå mot handling. Idag redan vid nio så var jag ute och tog stegen. Just nu är jag och maken med i en samsung-utmaning. 200 000 steg under februari månad. Självklart fixar vi det men appen gör motivationen större.

Halt ute jo, det är det men med broddar på stövlarna så kommer tryggheten och stegen blir till. Det är helt fantastiskt att ta den där morgonpromenaden och få den gjort med en gång. Nu börjar jag fundera på om jag inte ska se till att även få till dessa promenader även dagar då jag börjar nio på jobbet. Tänker att det räcker att gå upp lite innan kl 6.00 kaffet får jag ta efter jag gjort promenaden som ett sätt att koppla av. 40 min promenad sedan hem för att fixa till mig innan jobbet. 1 % metoden är att börja gå upp lite tidigare, ta på kläder med en gång, Brukar gå upp 6.30 imorgon går jag upp 6.15 på med kläder med en gång efter duschen. Min nya vana ska bli till jag börjar med dessa små steg. Lite tidigare upp ur sängen och på med kläderna. Vara påklädd innan 7.30 i alla fall. På med jacka och gå ner till återvinningen och tillbaka innan jobbet. Där har vi vanan. Så får det bli.

Efter stegen bestämde jag mig för att städa vardagsrums bordet. vilket blev bordet, farmors möbler bokhylla och alla golven. Lite blir lite mera än tanken sånt gillar jag. Lite blir mer. Less is more.

Idag städade jag med dessa två fantastiska medel från Bio-Swipe serien som till för probiotika.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen speglar de val du gör idag. Det gäller att välja bra val bra val visar sig i resultat i framtiden. Det är inte målet i sig utan resan dit. Själva upplägget som behövs.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: