Målarummet idag


Ibland är livet så härligt att man kan lägga massvis med timmar i målarrummet. Tror nog det blir så imorgon med.

Idag har jag varit inne i mitt målarrum. Vaknade tidigt idag. Redan halv sex i morse satt jag med kaffet. Har börjat en ny vana som jag tänker fullfölja. Det är mobilen som är vanan och det är att den första halvtimman jag sitter med kaffe så ska mobilen vara på bordet och inte röras. Jag ska njuta av tystnaden, kaffet och mitt egna sällskap. 5 minuter har blivit en halvtimma. Uppstår det problem med det då jag jobbar ja, då får jag se till att gå upp tidigare för jag uppskattar just den där halvtimman när jag bara är. Den har blivit viktig. Även om jag bara gjort det i några dagar så är det en bra tid för mig.

Det har blivit flera kaffebönor i min motivationskopp. Även om denna dagen bara innehållit lite rörelser så tänker jag att själva målandet är en rörelse i sig. Även om det inte är att träna musklerna mera än de kreativa.

Tänker tipsa om en produkt som jag säljer. Den ska tydligen vara bra till det mesta. Akne, förkylningar, astma, huden och det så viktiga välbefinnandet. Hår läst och hört så mycket gått om den så här ska provas själv. Jag som alltid är snuvig, inte kan använda mig av nässpray eftersom jag har så svårt att sluta med det.

Tänker att det här kan vara något för mig. Produkten heter Misty 2.0. Sprejenhet där du håller den emot ditt ansikte och låter ångan göra verkan. 404 kronor kostar den när den sedan är slut går det att köpa nya ampuller till ångaren för 190 kronor.

Har hört så mycket positivt så jag måste bara testa den. Tyvärr är den slut i lagret just nu så populär är den men den kommer tillbaka då ska jag vara en av dom som köper.

Håll koll på produkten så du får den när den finns i lager igen.
Jag blir glad om du handlar av mig så klart. Det gör du här.

Lev idag just nu, idag är första dagen på resten av ditt liv. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller.

Ta hand om dig God afton.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: