I gatan vad jag ska städa när allt är klart.

Idag har vi haft möte på jobbet. Mötes dagar är dagar som kräver koncentration fokus och kraft. Sånt är det en av mina mindre bra egenskaper som kräver kraft. Dessutom glömda jag min hörapparat hemma vilket krävde ännu mera kraft. Det tog på min energi.

Men skam den som ger sig, hem och äter maten som maken hade fixat till. Sedan iväg till Uddevalla för att besöka Bauhaus för att köpa garderobsutrustning. Sedan hem och packa ur bilen. Sedan frustration över att inte kunna göra mera idag. Jag som alltid vill bli klar. Hmm rummet är inte helt klart det ska målas en gång till och vissa saker ska målas om. Lampan i taket ska ner och en ny ska upp.

Imorgon kommer sonen och hans dotter jag ska umgås med lillan sonen ska göra målande och hjälpa mig att fixa till skåpen i köket vi har kommit på att vi ska använda. Om ni visste hur mycket kaos det är just nu så hade ni förstått min frustration. Jag som gillar ordning och reda. Jag som gillar rent och snyggt. Är inte något som finns här nu. Men jag ska få ordning igen längtar tills imorgon när jag kan börja fixa till mitt fina skafferi och mitt städskåp. Efter dessa skåp ska jag fixa garderober. Jag har ju grymmaste städ produkterna så städningen kommer att gå lätt. Dessutom så är ju produkterna fulla med Probiotika som gör mitt hem fullt med goda bakterier som hjälper mig att minska de mindre bra bakterier.

Får bli en trevlig bild från snöns som smälter. En härligt fin dag då jag fick träffa båda mina barnbarn.

Jag verkligen älskar de här fantastiskt bra produkterna. Riktigt kul, enkelt att städa. Om någon vecka är mitt hus åter igen det hus som jag vill bo i. Då är till och med fönsterna rena. För då har jag även provat fönsterputsen av Swipeprodukterna. Men först ska saker ställas i ordning. Skåp ska göras och vissa skåp ska flyttas till andra rum. Sedan efter det då ska jag städa och städa och åter städa. Då kommer jag på riktigt kunna njuta av mitt då nyrenoverade sovrum, samt ny städade hus.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller just nu lever vi.

1% femminuter. Idag är första dagen på resten av mitt liv.

Ta hand om dig och du passa på att handla finns många bra erbjudanden just nu som tar slut med februari. Bioswipe Multi Clean och Sanit är helt klart det bästa du kan använda.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: