Glad Påsk!!!

Det börjar ljusna ute, morgonen håller på att bli till morgon i tider som är mera normalt för mig. Var trött igår så vi gick och la oss tidigt. Vi åkte ut med vår lilla TomCar igår. Kom till campingen redan vid tolv då hade vi redan hunnit med och handlat det vi skulle handla med oss. Hade även varit hos vårt lilla barnbarn och lämnat påskägg. Påskharen hade varit hemma hos oss och lämnat ägg till de små barnen. Nu viste han nog inte vad påskharen var för något men när han såg vad ägget innehöll så var det nog bättre än det han fick sist för det innehöll en dinosaurie. Dottern var väl inte helnöjd med allt godiset så där innan frukost men det är en fördel med att vara mormor då får man göra dom där godbitarna som att skämma bort.

Efter besöket hos dottern så blev det frukost med utsikt i vår lilla bil.

Igår umgicks vi med min makes bror och sambo samt deras granne. Vi spelade någon form av nummer kubb och boule samt Yatsy. Jag vann inte i något av det. Men riktigt roligt. Den där grannen han har en vinnarskalle och det är riktigt roligt att se han höra hans kommentarer när vi spelar.

Igår blev det mat i vår lilla Omnia ugn första gången för i år. Det fick bli lite potatis gratäng. Till de färdiggrillade kambenen vi köpte.

Love vår lilla omnia, har man den behövs det inte någon ugn. Allt smakar perfekt i den.

Idag kommer vår son och hans familj hit och firar lite förmiddags påsk med oss. Familjen har för bara någon vecka sedan fått en son. Han kommer inte få något påskägg men Lillprinsessan har ett lite ägg och en liten bok att få leta reda på när dom kommer.

Tänkte bjuda på grillad korv till lunch. Vi är inte så mycket för påskmaten. Utan är mera frikostiga med just mattraditionerna på högtiderna.

Det här är första gången vi är ute och campar på påsk. Fast vi hållt på med camping i många år så är det här förta gången vi är ute och campar på påsk.

En ny erfarenhet fast hmm är det det? Spelar kanske inte så stor roll om det är högtider eller inte i själva campandet det är ju mysigt oavsett högtider eller inte. Det blir ju en dag extra camping då maken har längre ledighet. Eftersom jag jobbar oavsett veckodag och högtider så blir det inte något extra ledigt för mig. För jag glömde helt bort det där med att söka semester.

Sent ska syndaren vakna och då blir det en ledighet mera som en ledig helg. Nog babblat av mig.

Ha en fin Påskhelg ta hand om dig och de dina. Här kommer de senaste tavlorna från mig lägger in den på tavlor med.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen tar vi först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook