En magisk utsikt ett bra sätt att vakna.

det är magiskt vackert just nu. Små kobbar och skär Havet ligger spegelblankt och de små hus som liksom ramar in skönheten är en berättelse av historia. Att vakna till det här gjorde fem minuterna till enkelhet. Jag brukar låta de den 5 minuterna vara minst en kvart i vanliga fall nu vart dom nog en halvtimma. Du funderar nog på vad jag pratar om nu… Jag ska förklara. Det handlar om att landa in i mig själv på morgonen, inte rusa runt. Utan ge mig själv och min kropp tid att vakna till, utan att kasta mig in i den digitala världen. Att jag och kroppen vaknar till i samklang, att jag och kroppen vaknar till och ser det vackra i det riktiga livet. Det liv som finns utan uppkopplingar och nyheter. Just den här morgonen var något alldeles extra att vakna upp till.

Vi kom hit redan igår hade tänkt skriva inlägget under resan hit. Men min lilla röda krånglar en del, det gick inte få till ett inlägg med det tålamod jag fötts med. Utan jag stängde av datorn och lät inte den förstöra min känsla av ledigheten och det som låg framför mig och maken. VI är just nu i Kungshamn på en Camping som heter Wiggersvik. Vi var här redan i höstas då fiskade vi. Denna gång kommer det säkerligen bli fiske men, igår när vi kom Njöt vi bara av friheten, utsikten.

Kände på vattnet gjorde jag självklart, men innan vattenkänslan blev till hade vi ätit våra kräftor. Asså kräftor till lunch och ett glas Prosseco gjorde inte ont. Det som är kvar i flaskan idag, tänker jag njuta av till solnedgången. I Dag blir det att samla steg. Majutmaningen ska till och det ska till 200 tusen steg under månaden. Bra att börja starkt, det gör att man ligger några dagar före och kan ta det lugnt dagar men inte har gnistan…

Samla steg men om jag känner mig själv rätt så kommer det nog bli en teckning eller två också. Kände just rit känslan redan igår. Tror jag ska ta med mig blocket om maken vill fiska eller så sitter jag här vid vår lilla TomCar och låter pennan göra en bild av utsikten här.

Dags att göra denna morgon till min. idag äter vi frukost ute. Maken ska få ägg och bacon. Jag kommer nöja mig med lite mysli en macka med brie.

Gör en fin dag ta hand om dig och din dag.

Lev just nu, igår finns inte kvar och just nu finns möjligheten att samla på guldkorn. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook