En husbilshelg. Love it…

En helg i husbilen. Vi kom hit till Henån redan igår. Då vart det sol på himlen och värmen visade på sommar. Det gick allt att sitta ute i solen, till och med svalka sig med en iskall Prosecco. Vi satt till och med ute på kvällen och njöt av värmen och den fina himlen. Stegen blev till i formen av promenad.

Vi hade tänkt att vi skulle åka hem idag efter att jag hade haft min Thai massage. Men precis innan jag skulle in till massagen så bestämde sig maken för att vi lika gärna kan sitta här ute i husbilen som att vara hemma och grina över vädret. Fast jag vill inte säga att vi grinar över vädret, utan jag tror mera vi njuter av regnet som smattrar och litenheten i husbilen. Maken kollar travet, jag skriver och lagar mat. Idag blir det bakad potatis Portabello svamp och Aubergine som jag förarbetat med lite salt, peppar, vitlök samt olivolja. Potatisen bakar vi i vår lilla Omnia så klart.

Nu var det inte mat jag hade tänkt att skriva om utan den fantastiska massagen som jag innan hade. Igatan sicken härlig känsla det bor i kroppen efter en timmas massage. Nu var det inte speciellt mjukt och skönt utan kvinnan som masserade använde hela sin kropp för att få till detta. Visst det gjorde ont men känslan efteråt går inte förklara på ett rättvist sätt. Utan den tror jag man måste uppleva. Man blir fylld av energi, varm och som en riktigt god lite snällare träningsvärk känsla i kroppen. Massagen ger effekt flera dagar efter massagedagen. Jag har redan bokat in till onsdagen en ny tid. Skulle egentligen bokat in tills lördagen men, då jobbar jag. För att slippa värken i mina leder så tänkte jag hellre tidigt än sent. Tänker boka in ny tid även på onsdagen. För jag är förundrad hur jag mår i kroppen efter massagen. Nops nu får jag sluta skriva maken har tänt grillen jag får duka fram lite tallrikar här i husbilen. Ute visst vill man sitta ute så går självklart det men mulet, 12 grader då är det mysigare att sitta här inne i värmen och mysa.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen är här först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook