Mot Norr ska vi. Såklart!

I natt sov vi i Öje. En liten camping som jag inte kan rekommendera. En badsjö som jag självklart badade i hade dom. Men den var full med fågelskit av änder. Hade inte gjort något om de hade sopat den. Det hade varit trevligare att gå på bryggan då.

250 kronor kostade campingen och servicehuset var under all kritik. Gråvatten fick man gå in i ett rum att tömma. Jag frågade efter gråvatten tömning och det hade dom minnsann. Skulle vi tömt vårt gråvatten så hade huset gått sönder. Bilen med för den delen. Gråvattentömningen var inte anpassad för husbil hon som svarade mig stod bredvid vår husbil och borde sagt att tyvärr så finns inte möjligheter för husbilen Om du skulle duscha så kostade det 10 kronor för några minuter. dessutom var de simpla duschar smutsiga inte alls något jag skulle vilja duscha i. En camping som i alla fall jag bara är på en gång. Ett misstags camping som man lär sig av.

Kanske är jag bortskämd med våra västkustcampingar, för nöjd vart jag inte. Nåja det blev sömn för maken som kör vilket är bra. Strömsund och poolen är målet för dagen tror jag.

Just nu åkte vi förbi Kättbosjön som ligger någon mil från Mora. Klockan är 06.37. Husbilen är på vägen och rullar. Tidigt i morse gjorde jag frukostmackor som vi ska ta till frukosten om en stund, när hungern gör sig hörd. Jag vaknade redan kl 04.00 idag . Det var som en lögn att sova, det var bara att gå upp och fixa till för dagens resa mot norr.

Skog och åter skog men milen till målet blir mindre och mindre. Nu är det inte så att vi inte varit där förut. Utan denna resa är en återkommande resa som ger näring åt min själ. Storslagenheterna är samlade på rader nästan direkt efter att man åker från Åmål tills vi kommer till det fina Stekenjokk. Storuman inte helt fel det heller.

Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen är här först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: