Jag ljuger så bra..Stop in the name of Love..

Diggiloo diggiley alla tittade på er. Jo så vart det Diggiloo ensemblen underhöll Västervik igår. Klart att en stad som Västervik måste ha musikunderhållning. Där va Tommy Nilsson, Per Andersson, Sarah Dawn Finer, Tusse, Jessica Andersson, Linda Bengtzing, Mariett, Magnus Carlson, David Lindgren har jag glömt någon så ber jag om ursäkt.

Det blev en natt till i Västervik, men denna gången på Sågens ställplats. En perfekt ställplats för en billig peng. 140 kronor för el, latrintömning och gråvattentömning samt påfyllning av vatten. Precis vid vattnet. Trevliga grannar hade vi oxå. Oftast är husbilsmänniskor trevliga. Kanske för att vi är så himla trevliga själva :). Nåja vi såg inte diggiloo inne på området utan vi gjorde som många andra smålänningar stod på snikens kulle fast det var en gräsmatta. Igår fick vi veta av en Smålänning att nää det är inte bara smålänningar som är snåla eller ekonomiska utan Göteborgaren han är allt lite smålänning den mää. Igår gjorde vi skäl för namnet utan att skämmas. Tillsammans med många andra.

Anledning till att vi inte köpte biljetter va för att det fanns bara de dyra biljetterna kvar. Hade det kostat en femhundring så hade jag nog velat gå på riktigt. Ibland är man Dumsnål. För dom va bra speciellt Tusse och Sarah.

På dagen igår var vi även och kollade ungdomar som körde på en Crossbana. Sådant är alltid roligt. Efter vi varit där så sa jag till maken. Näähää jag är nog inte en kvinna är nog mera en man, Jag gillar ju så många killgrejer. Pinkfloyd, hårdrock, Dire Straits, Brusan och massor av annan musik, race av alla slag, Det är ju det där med laga bilar och sånt som är min brist, jag tankar ju knappt själv. Mera än bilen på jobbet- för där står det vid halv tank var snäll och tanka. Snäll ja men, det är jag ju, så tankar gör jag.

Idag bär det av till Ulricehamn, Äntligen får maken som han vill. Hans älskade Ulricehamn. Redan i våras har han pratat om det så nu får det väl bli av då. Jag misstänker att det blir många steg idag, vilket är bra för det har precis börjat en ny utmaning Denna tänker jag nå. Förra månadens utmaning missade jag med 7000 ynka 7000 steg för jag kollade inte och det blev mycket bilåkning då.

Lev idag just nu, Igår finns inte längre kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Har Ni vägarna förbil Västervik så är Västervik verkligen värt ett besök. Ställ-platsen Sågen en bra ställplats för en billig peng.

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: