På väg till husbilsaffären

Igår kom vi hem. Dessan ville sova över utan sin bror, självklart fick hon det. Igår tittade vi på en tjejfilm, spelade kort med storgrabben. Dessan hängde en del i husbilen. Idag plockade jag undan, satte igång städfia över golven, Städfia är vår lilla robot som städar golven.

Nu har vi lämnat av lilltjejen till sin familj. Vi är på väg till husbilsaffären. Erikssons husbils och husvagnar är företaget. Vi har hittat lite fel som behöver åtgärdas. Asså detta företag verkar helt okej med plus i kanten. Vi ringer och ja men kom hit och fixa, får vi till svar. Det säger mig att dom är noga med kundnöjdheten. Här kan man känna sig trygg, känner jag.

Sista vecka för maken. Sista veckan på hans semester. Det gäller att passa på att prova bilen nu när vi fortfarande kan. När semestrarna är över blir det igen bara var 14 dag.

Nu har vi handlat upp lite och fyllt på kylskåpet, bara bäst att ha husbil, Nu är dagens blad lite oskrivet och i natt sover vi igen i bilen.

När vi vägde bilen i Lördags så var det lite övervikt. Nu när vi va hemma plockade vi ut sådant som bara är med, sådant som vi inte använder. Nu är övervikten bort på bilen och vår egenvikt som vi får ta ansvar över. Fast lite gott att leva, ska det allt va.

Lev idag, just nu, igår finns inte kvar. Morgondagen kommer först i morgon. Just nu lever vi och andas.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: