Törebodas Mandy.

God morgon, igår anlände vi igen till Töreboda camping. Det är en del små fel på vår husbil som ska rättas till i morgon för delar skulle beställas. Det fick bli att vi tog en dags väntan i Töreboda. Igår när vi kom till Campingen åkte vi förbi Mandys. Vår husbilsförsäljare rekommenderade det redan då vi köpte vår husbil. Igår bestämde vi oss för att prova om det vart så bra som han sa.

Dyrt vart det jo det ska jag inte sticka under stolen med. Men det var en upplevelse. En sådan där upplevelse som det är allt värt att testa. Vi trodde att nej inte är det så att man måste beställa bord. Men av någon konstig anledning så gjorde vi tvärt emot vad vi brukar. Maken ringde till som och kollade om de hade glutenfria alternativ och beställde ett bord för att vara säker på att vi fick plats.

När vi kom dit insåg vi att det allt var bra att ha en framförhållning och ha ett bord som vart beställt. Mycket folk som liksom oss skulle äta på stället. VI fick stå och vänta en liten stund innan någon kom för att placera oss vid vårt bord. Det serverings rum vi satt i fylldes snabbt på med folk när vi satt oss vid vårt bord. Men vi var första gästerna i vårt serveringsrum.

Vi beställde Nachos till förrätt, Vi tog en portion och delade på den. Vilket var tur men det hade räckt med bara det. För oj vad mycket det var. Gott är nog bara förnamnet på detta. Tallriken blev tom. Hade varit bra om vi hade tänkt på att är förrätten så god så kommer antagligen Hamburgaren vara god och mättande.

Maken drack öl till men jag valde en Milkshake. Även milkshaken var mättande och god. Jordgubbsmilkshake det var nog den godaste milkshake jag någonsin smakat. Så god att den liksom försvann fortare än förrätten. Vilket var dumt. När hamburgarna kom in var jag redan mätt. Vilket resulterade i att jag bara åt hälften av den goda hamburgaren. Dum som var jag så ville jag prova chokladshaken också. Den blev inte heller uppdrucken.

Det här restaurangbesöket var så värt det fast kronorna försvann. Dyrt jo det var det men så värt det. Det fanns mycket att välja på så det lär bli flera besök.

Mandys är värt att prova har du inte gjort det så gör det. Sicka hamburgare! Jag som inte ens gillar hamburgare blev helt såld. Vi tog var sin Chrysler burgare vilka var så goda.

Tillbakavägen mot vår husbil så var stegen tunga. Jag som inte gärna missar en frukost. Inser att den kommer jag missa idag, för jag är fortfarande mätt.

Nog om detta.

Lev idag just nu, igår är historia och idag har bara börjat. Nya erfarenheter ska göras och idag ska maken tydligen göra sitt årliga bad. Vilket han bara gör i Töreboda i bassängen. Ska bli spännande att se om han står vid sitt ord. Jag kommer att påminna honom om det. Ha en fin dag och lev just nu. Morgondagen är inte här.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: