Sista helgen för maken.

Nästa vecka börjar han att jobba igen.

Sitter just nu i husbilen och bloggar. Vi bestämde oss lite snabbt att vi ska utnyttja tiden. Maken börjar jobba nästa vecka, jag veckan efter. Veckan efter jobbar jag helg så det gäller att passa på med det där att husbila oss.

Idag har vi barnbarnet med oss. Hans mamma och pappa kommer senare. Maken hade tänkt sig att golva svärsonen i minigolf. Svärsonen antog utmaningen så det lär bli golf idag. Just nu är vi på Vita Sandar. En rätt så bra camping även om allt kostar pengar. Poolen kostar pengar, duschen kostar och dom tar ett pris av 380 kronor för en ställplats med el. Rätt dyrt tycker jag då borde duschen vara gratis. Vi är ju lite bortskämda från Töreboda där priset är 350 då är dusch och poolområdet gratis.

Sista helgen för maken nästa vecka är det jobb för honom. Eftersom han är ensam på sitt jobb så lär han ha mycket jobb att göra de kommande veckorna. Han tog många semesterdagar i våras på fredagar men det lär det inte bli nu. Vi har verkligen bott i husbilen denna semester. Tror att jag sovit 4 nätter hemma under semestern. Bra jobbat känner jag. Med tanke på vad Husbilen kostar på ett år så är det bra att använda den så vi får valuta för våra pengar. 🙂

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d