Ett vinnande koncept?

Då sitter jag i soffan igen då da… Nattens sömn va så där. Men idag är en ny härlig dag. Idag är en husbilsdag. Redan nu är husbilen packad för avfärd. Jag har bara lite småsaker att packa in. så som lite ost, is till proseccon, och självklart min dator. Idag åker vi till Kungshamn för att njuta av solen. Ikväll blir det kräftor.

Kaffet har varit ett problem i husbilen. Först hade vi en 12 voltare för att brygga kaffe. Inte gott och tog på tok för lång tid. Att sitta och vänta på att kaffet ska bli klart i 30 minuter, är inte jag. Efter det 12voltaren blev det koka vatten och brygga som mamma gjorde för. Inte heller det min grej. Dessutom gillar jag inte bryggkaffe. Podmaskin ( jag hade två) jo det stod jag ut med i ett år. Men inte heller det är min grej. Så när småbarnen som nu är lite större småbarn, var med oss i husbilen, fick dom maskinen. Dom gillade att dricka varm choklad, tyckte det var mysigt och lite coolt att ha en sådan på sitt rum.

Igår när vi var och handlade, så tror jag att jag hittat det vinnande konceptet. Nu får jag go-kaffe både hemma och i bilen. För jag köpte en espresso bryggare ala ställa på spisen, finare namn mokabryggare. Jag dammade av min gamla mjölk skummare, jag inte använt på ett tag. Jag tror jag hittat hem i mitt kaffedrickande. Jag tror på det här. Detta kommer att göra att jag slipper söka upp närmaste tapp för att dricka go-kaffe.

Ibland ramlar 10-öringen ner även hos mig. 10 öring hmm det var länge sedan dom försvann. Men dom fanns då när jag var ung, när det skanades någon krona till att köpa ett litet paket prins och det saknades 50 öre då vart det bra att leta bland fickor och fråga mamma om en tio öring. Den var liksom inte så svårt att få till. Fast det är klart, hon visste ju inte att vi skulle köpa cigg för pengen. Kan i förbifarten nämna att det var riktigt längesedan jag köpte ett paket cigaretter. Det jag med när jag hittade till el-ciggen.

Lev idag just nu, just nu ska jag äta lite havregrynsgröt med äpple, ala WW. åt lite för lite igår och nu är jag riktigt hungrig. Just nu gäller, igår finns inte här och är historia. Morgondagen är inte här. Det är i nuet vi kan välja.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook