Hejdå helgen nu är det dags!

Att köra på och jobba igen. Idag är det dags att köra långpass. 9-22.30. Jaha då vart det dags att säga hejdå till den här helgen. Sicken helg det varit. Har badat Fredag kväll, lördagen och även på söndagen. Först var det i Frillesås, lördagen blev det bad i Varberg närmare bestämt i Kärradal. Sist men inte minst i Mitt Älskade Lerkil.

Lerkilsbadet
Frillesås badet
Den lilla Lerkilskrabban.

Nu sitter jag här med kaffekoppen och ska snart göra morgon. Idag är det jobb dags att göra skäl för lönen. Dags att jobba! Igår ställde vi av husbilen, första gången sedan i våras. Nu ska den stå i 14 dagar innan vi kan ge oss av igen. Vart det bär av har jag inte en aning om men ett besök till Lerkil igen hade suttit fint. Tänk att få sitta där och se det vita skeppet mitt i natten. Vem vet till och med ta ett dopp inne vid badviken.

Näää…. jag får sluta att jobba känner jag. Får se till att hitta ett jobb som är mera humant i arbetstider. Sluta upp med att jobba helg. Var ledig på helger och kvällar. Sova hemma i min egna säng. Nåja nog om detta, ännu så länge är det bara en dröm, jag får sätta upp delmål för att nå dit. Nu är det dags att göra klart.

Sicken tur att jag har en stund att åka till jobbet på. Idag ska jag sätta de nya ABBA låtarna på repeat och få njuta hela vägen till jobbet. Snart, snart blir det 10 låtar att lyssna på om och om igen. ABBA tänka sig att vi skulle få uppleva att dom igen gjort musik. Tack till er ABBA för att ni gjorde det verkligen gjorde…. Ny underbar Musik igen.

På vägen hem ikväll lär det bli mera ABBA.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook