ABBAtarer, Thåström och Maiden.

Idag vart morgonen grå även på insidan känner jag. Hade velat krypa in i mitt skinn och bara ta hand om det som är jag. Känner jag just nu, känns tungt. Jag är trött och har många dagar kvar att skärpa till mig på. 12 timmar på jobbet gör tröttheten. Men idag är det inte lika många timmar.

Husbilen Lvl^ står på utsidan och just nu hade jag velat att tiden var husbilstid. Men sånt är inte livet just nu. Hade varit skönt att bara vara en stund. Att bara vara en stund, får bli det här istället för det är en stund som är min tid.

Igår när jag åkte hem från jobbet med hela huvudet fullt med tankar var det så himla skönt att köra bil. Ha musiken på hög volym, bara rensa huvudet från allt tankar. Ta bort alla dömande tankar om mig själv, låta dom dömande tankarna få bli där för sig själva. Inte ens tänkta. Musiken var självklart ABBA, de nya låtarna kommer att bo med mig över lång tid framåt. I´m fired up, don´t shut me down… ger härliga känslor i kroppen. Blir glad av den, mörkret blir inte lika mörkt. Tänker att England, London ABBAtarerna är något som jag vill uppleva.

https://www.musictrendtalent.com/little-boots-to-perform-in-live-band-at-abbas-voyage-concerts/

Går det att åka husbil till London? Det hade varit en upplevelse, frågan är om maken skulle våga köra bil på fel sida av vägen. Roligt hade det i alla fall varit. Men det får nog bli andra resdon för just det äventyret. Jag har många konserter att uppleva nästa sommar. Först är det Thåström, sedan Maiden men jag misstänker att det kommer bli flera. ABBAtarerna hade varit trevliga att få se.

Nej nog om detta, måste göra mig i ordning och ta tag i dagen.
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu är gårdagens händelser inget som ska trycka ner mig i mina känslor utan endast historia. Historian kan man lära sig av. Framtiden bor där borta i framtiden. Just nu gäller, just nu är tid som jag kan ta hand om mig själv.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d