Det börjar likna husbilshelg…..

And now you se…. ABBA så klart i dessa tider är det ABBA som sjunger i mitt huvud. Med ABBA i musikslingor, är livet enkelt. Det stundar en husbilshelg för oss. Igår passade jag på att byta sängkläder, för att det ska bli extra mysigt. Just rena sängkläder är högtidsstunder, hade jag haft ork så skulle jag byta varje dag. Den orken har jag inte. Det blir ju en del efterarbete när man byter sängkläder.

I helgen är det alltså, en husbilshelg igen. Just dom helgerna, lever jag för. De helgerna behöver jag för att andas, ladda batterier och njuta av livets goda. Så härligt att sitta här och skriva, om den stundande helgen. Här planerar vi redan maten. Kräftor i all ära, men det har blivit lite mycket av just kräftor så det får bli annat. Vi pratade om melon, farmaskinka och zucchinisallad. Det gick hel-bort enligt maken, då jag nämna revben. Vad han inte vet är att man faktiskt kan ha Zucchinisallad till revben med. Nu tror jag att jag blir själv om just den salladen, maken lär ta potatissallad.

Vi tänker Årjäng och den där sommarvikscampingen, men då jag läste på recensionerna så verkar de ha misslyckats. De där femstjärniga, verkar vara kantat av högt gräs, dåligt skötta service hus och det mesta, kunde jag läsa. Kan det bero på Covid kanske? Förra året var det väl inte några Norrmän, som kunde bo där. Det säger säkert, att det blev mindre klirr i kassan.

Egentligen spelar det inte någon roll, vart vi är bara vi är i husbilen. Det blir så mycket frihetskänslor i mig, när det är husbil. Inget är bestämt, man kan göra exakt vad man vill. Bo vart som och bara vara. Det är så jag, vill leva mitt liv. Det är så jag vill leva resten av mitt liv. Hmm kom just på att det är en jobbdag idag. Resten av mitt liv…..nåja jobba bör man annars blir det få resor med den där husbilen.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu andas och lever vi. Just nu!

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook