Avställd till nästa gång.

Då har vi packat ut vår husbil Lvl^, efter helgens resa. Nu står han där ensam och lite trött, tror jag. Fast ren och fin tills nästa gång. Ny dammsugad och redo för en helg om två veckor.

Innan vi kom hem så åkte vi för att handla middagsmaten. Hann gå in och köpa lite taveldukar om i fall att färgerna vill pryda dom igen. Men det är jag inte helt säker på. Jag badade inte idag. Vi åkte i väg tidigt. Uppe från studentföreningen hade musiken tystnat lite tänker att ungdomarna var lite trötta idag. På vägen hem stannade vi till hos dottern för att hälsa på. Alfred som vårt lilla barnbarn heter satt naken i soffan och kollade plattan. När han fick klart för sig att morfar skulle grilla korv fick han väldig fart med att ta på kläder.

Är det hemåkardag, så är det då blir det ett kortare lunchstop. Vi var hemma innan två. Maten är urpackad, smutstvätten i källaren. Av någon anledning tog jag med mina badkläder in. Vem vet kanske åker jag till sjön imorgon, kanske tar ett morgondopp. För att igen få den där härliga känslan i kroppen. För det är härligt att gå ner i det lite kallare vattnet, ligga i en stund och sedan gå upp. Kroppen blir så härligt varm efteråt. Hela kroppen full med endorfiner som ger må bra känslor. Men jag har inte ännu bestämt mig, om jag ska eller inte. Vi får se imorgon om det blir till. Nu ska det lagas middag, en eller två maskiner tvätt ska det nog bli. En film eller två kanske det också blir. I alla fall blir det en härligt lat söndag känner jag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller. Just nu!

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: