Snart är det tomt på helger i husbil.

Fast det är beroende på väglaget. Vi har inte några vinterdäck till vår Lvl^.

Här är det att vara hemma, vänta på svar om Covid eller inte Covid. Det är bara att vänta. Något bad, har det inte blivit i veckan. Nops är man sjuk, så får det vänta tills bättring. Men bada, det ska jag. Jag ska bli den där vinterbadaren, som jag vill bli. Eller i alla fall sent på hösten-badare. Jag ska fixa det, för jag har bestämt mig för att vara så modig. Om det nu har med mod att göra, det vet jag inte.

Har bott på soffan här hemma, kollat serier och meningslösa program på tv. Det är mitt sätt att vila. Kolla tv, sova lite, kolla samma program en gång till, för att somna nästan på samma ställe jag somnade innan. Det blir repris på reprisen. Kollar just nu en serie som heter Yellowstone. Den är ganska så bra. Men den börjar gå mot sitt slut. Behöver en ny serie men, vet inte någon bra. Lilla Hugo han har fått sitt första par raggsockar av farmor. Eller nej inte fått för det får vänta tills vi är friska.

Även barnbarnen är sjuka i förkylning. Lilla Hugo fick besöka vårdcentralen för att man misstänkte R-S viruset. Vilket är ett hemskt virus som för med sig massor av obehag. Min dotter fick det när hon var 4 dagar gammal. Då blev det sjukhusinläggning och astmamediciner, för henne. Hon överlevde så klart. Men under många år blev det astma medicin, när hon hade svårt med andningen. Försäkringsbolaget skyddade sig i absurdum, det blev restriktioner för Lungor och hjärta, under hela tiden hon hade barnförsäkring. Ett vidrigt virus det där med RS.

Dagarna här hemma går åt, till att kurera sig. Maken snörvlar mera än mig, han har en gräslig hosta på nätterna. Jag själv har ont i mina öron, kinder och huvudvärk. Men även den där tröttheten. Den som gör att jag sover middag, nästa hela tiden. Skulle vilja vara ute med husbilen men, orken finns liksom inte. Även om jag igår på riktigt funderade på om jag inte i alla fall skulle sova, i husbilen på natten. Men maken sa nej, det är kallt. Snart kommer vi att ställa av den på riktigt, då kommer han bara att stå där. Dag ut och dag in. Jag hoppas att vintern blir snäll och våren kommer tidigt.

Under vintertiden lär det bli en del nya tavlor att göra. Har redan börjat känna av den där tråden i mig, som vill vara bland mina färger. Snart är jag där.

Nej nog dravlat från mig.
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller och just nu ska jag igen lägga mig på soffan och kolla film.

Får bli en bild av farmor och lille Hugo idag.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: