Så här innan jobbet tankar.

Skrivpuffsord. Såg igår att det skulle läggas ner. Synd tycker jag. Det var en tid, jag varje dag satt och skrev små skrivpuffar. Men det var många år sedan. Då satt jag varje morgon och skrev något ut ifrån ett ord som var inne på puffen. Det var riktigt roligt och utvecklande. Jag fick fatt i min glömda fantasi där och då. Nu ska den läggas ner. Tråkigt men var sak har sin tid.

Antagligen borde jag lägga ner den här bloggen också för det har varit lite si och så med inlägg mellan åren. Men jag har inte hjärta att lägga av. Har skrivit så länge. Jag vet att jag skulle ångra mig och sedan starta upp något nytt. Då är det bättre att den här, får vara kvar och jag skriver när jag har tid och lust. Jag vet att det finns dom som läser mina ord och det är motorn i att jag fortsätter.

Idag blir det jobb. Ett pass, ett långpass. Efter det så är det ledig helg. Om vi ska ut med husbil eller inte är inte bestämt ännu.

Det ska bli dåligt väder och regn, då är det skönt att vara hemma. Hm lurar jag mig själv nu??? För att inte bli besviken eller är det där sista en sanning. Jag vet inte Slutet av husbilsturer närmar sig med stormsteg känner jag. Ångest? Ja, ja det är ångest i den sista meningen. Men som jag skrev innan allt har sin tid. Jag vill inte att allt ska ha sin tid. Jag vill att allt ska få plats i min tid. I tid. Nåja inget bestämt ännu. Vi får se hur maken tänker kanske har han samma känsla som jag. Det tror jag han har till och med mera än vad jag har.

Oj det här blev många ord om inget. Jag som hade tänkt skriva om WW, Viktväktarna och mina framsteg. För även om det blivit mindre viktnedgång just nu så går det framåt. 7,6 kg under fyra veckor. Snacka om att jag och kroppen inte välkomnade just dom där extra kilona. Nu blir det mera ett halv kg i veckan. Vad har jag förändrat? Jag äter mera grönt. Nästan helt slutat med mackor. Försöker äta 4 gånger om dagen, men oftast blir det tyvärr bara tre gånger. Får i mig tre, fyra frukter om dagen. När vågen visar på 10 kg mindre då ska jag skämma bort mig själv. Fira att jag fixade det. Det här fungerar äntligen är jag på den väg jag ska vara på när det gäller viktresan. Nu ska jag bli kvinna över min kropp. Nu ska jag bli mera vän med min kropp. Min kropp ska bli mitt tempel eller nej fel just nu gör jag min kropp till mitt tempel.

Nog för idag. Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: