Ett steg närmare målet.


Idag var det en morgon där jag och alla mina jag skrek, gör det inte!!!

Du är så varm behåll den värmen, dessutom är du så trött. Jag vägrade att lyssna på tjattret, där inom mig. Men stegen var tunga, när jag skulle samla ihop mina bad saker. Jag lyssnade inte på dom där skriken, inom mig att jag inte skulle göra. Jag har bestämt mig och igår sa jag vi ses i morgon, till mina badsystrar. Då är det att hålla sitt ord. Även om alla mina jag skriker, vill få mig att inte göra.

Dessutom så hade jag igår hämtat min Onepice, ville jag prova om det var något att ha efterbadet. Nåja kroppen är ordentligt nerkyld, lite krångligt att få på efter badet, men så värt det. Den är så värd pengarna jag la på den. De där stegen jag gick till affären när jag hämtade den, så värt det. För så mysigt att just nu sitta här med ull-strumor och one-pice på. En stor kopp med värmande te. Det ger värmen utifrån och in. Snart kommer jag återigen bli varmare.

Idag blev det 325 meter i sjön, badet var 20 min graderna var 12. Ska inte sticka under stolen med att det var kallt i vattnet, men som vanligt efter att kroppen kommit ner i vattnet. Flyta några sekunder eller någon minut, gick det att simma. Det är så skönt när kroppen kyls ner, när sedan kroppen börjar vara ett med det kyliga vattnet.

Jag hade en ambition i går, att jag ska försöka hinna med ett bad även på lördagen innan jobbet. Men idag tänker jag annorlunda. Jag jobbar fram till 23.30 idag. Kommer att komma hem kanske efter halv ett. Kommer ta en timma att varva ner och somna. Då blir det lite för lite sov-timmar för att orka med jobbpasset i morgon. Då börjar jag 10.00 slutar dagen efter vid 10.00. Det får bli att bada på måndagen igen. Kanske kan jag bada ett eftermiddagsbad på söndagen, men jag har inte lovat mig själv det ännu.

Har läst och fått tips om att hälsoeffekterna blir till, om man badar tre till fyra dagar i veckan. Här har jag badat varje dag, sedan förra fredagen. Någon liten hälsoeffekt, har jag säkerligen prickat in.

Mitt mål om en viktnedgång på 10 kg, jag är nästan där. 8,6 kg är jag på nu. Har bara 1,4 kvar innan jag nått ett av mina delmål. Hade ju tänkt belöna mig, med att köpa något nytt klädesplagg. Men jag tänker om. Dumt att köpa något nytt, efter bara tio kg. Jag ska ju ner tio kg till, är min tanke. Jag tänker fira de där delmålet, med att bjuda mig själv på ett par varma vinterkängor som är lite större där raggsockor får plats. Dom ska jag ha, när jag har gjort mitt bad.

Hittar jag ett par riktigt fina och varma så vem vet de kanske till och med duger till att ha när jag inte badar också 🙂

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. I morgon kommer det bli en dag utan bad:(.

Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: