Inget bad men WW….

Det bor lite sorg i hjärtat av att inte vara med mina badsystrar idag. Men jobbet kallar. Bara det här lilla inlägget ska till innan jag ger mig av. Jag får bada imorgon på eftermiddagen, sover jour idag så imorgon är jag ledig.

Jag är så grymt imponerad av Viktväktarnas program jag följer. Tänk, jag har provat dom alla, inget som jag orkat hålla på med. inga äckliga drinkar eller nått proteinpulver. Dessutom har programmen varit så tråkiga och maten mindre god. Nu äter jag sånt jag vill äta men äter mindre, utesluter socker fast det har jag hållit på med i några år. Det jag förändrat är mackorna som jag utesluter. Där bor det en saknad för jag älskar mackor med smör. Men den saknade är överkomlig. Den står jag ut med.Jag överlever det för alla kg jag gått ner säger mig att det här är rätt. Det är så rätt att jag faktiskt redan efter två månader, kan se att det där ouppnåeliga målen från förr, idag kommer att bli ett mål som är att nå. Jag lever gott på det jag äter. Jag skulle aldrig äta något jag inte vill, det har blivit mera kyckling, massor av grönsaker och ganska så mycket frukt varje dag.

Börjar prioritera bort sånt som ger onödiga poäng. Har blivit mera eftertänksam, med det jag stoppar i mig. Jag är helnöjd med det resultat som blivit redan. Just det här var från början ett försök som skulle visa mig att nej det funkar inte det heller bodde i mina tankar. Men den tanken har flyttat bort. NU är jag full av förväntan på att jobba vidare med den här metoden. Som det känns nu så är det något jag kommer hålla på med alltid. Visst kanske behöver jag inte vara medlem alltid men det som jag lärt mig under dessa månader är sådant som jag kommer att hålla mig till oavsett medlemskap eller inte. Det är en livsstil. Ett sätt att leva. Känner mig tacksam över att jag igen vågade prova, att jag provade just detta.

Nog om detta, inge ro och ingen vila dags att åka till jobbet.

Lev idag just nu igår finns inte här och morgondagen kommer först imorgon.

Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.