Startar morgonen på ett bra sätt.

Idag har jag tagit ut komp, det firade jag med att åka till den vackra sjön. Redan halv åtta i morse började min färd dit. Endast iförd morgonrock badväska. Det är två dagar sedan jag badade, ångesten i mig rev innan jag gav mig av. Men när väl stegen blev till bilen kände jag hur jag var så nöjd med mitt äventyr.

Solen hade bara börjat gäspa himlen visade att det kommer att synas en sol idag. 4 grader ute. 24 grader i bilen. Det behövdes för att jag skulle åka hela vägen till sjön. Var helt själv där vid sjön till en början innan jag gick ner för att bada tog jag några bilder.

Det är så vackert där, trädet som står vid sjön har blivit det vackraste trädet för mig. Det ser så olika ut beroende av ljus, väder och till och med mitt mående. Det där trädet välkomnar mig, när jag kommer till badplatsen. Det känns i hela kroppen när jag går mot det som är mitt morgon mål. Vi brukar ha ett litet snack det där trädet och jag. Jasså, du hade tänkt dig hit idag. Trevligt att se dig viskar trädet. Kul att se dig med, brukar jag säga till herr träd. Jo det är en han det där trädet.

Sjön har ebbat ut, nu finns det en strand till sjön. Det blir flera steg innan vattnet omsluter min kropp. Idag räknade jag till 10 lite större steg, 7 mindre modighetssteg. Efter dom där stegen, var det bara axlarna som skulle under ytan. Simmade men bara hundra. Vattnet var kallt idag. 10,9 när jag gick upp 10,7 när en av kvinnorna gick upp. Vet inte vad mätaren slutade på.

Igår hade jag en dag på jobbet, igår hade vi ART lektion. Jag och min arbetskamrat håller i dessa tillfällen. Igår var jag inte så taggad för just ART-en. Men då jag hittat ett ämne, vi skulle jobba med. Kommit på hur vi skulle göra själva lektionen, så att den blev det roligare. Så blev jag taggad, för att gå in i min rollen som ART-tränare. Efter igår kan man kalla mig och min kollega för skådespelerskor. Det blev så bra, av ett så enkelt ämne som att be om hjälp. Riktigt kul, snart ska vi på bosterträff med landets övriga Sis-artiga tränare. Ska bli kul, behöver lite uppdates och tips and tricks.

Men som jag redan i början av detta inlägg skrev så har jag kompledigt idag. Då är det inte jobbtankar jag ska ha i mitt sinne, utan ledigheten jag just nu befinner mig i. Ledigheten blir att bo i husbilen Lvl^ i helgen. Sista helgen boende. Sista gången för i år, tänker jag. Badkläder ska självklart med, även bad skor och handskar. Det får bli ett sista dopp i havet för i år. Efter helgen blir det endast bad i sjön. Så inlägget får sluta här. Behöver duscha och packa ihop inför helgens utflykt till Kungshamn.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Va den egna bästa kompis och gör dagen till din. Du är SÅ värd det!

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook