Hoppar badet idag

Det ser ut som vår utan för vårt vardagsrumsfönster. Inser att jag lurar mig själv för att se täcken på vår. Inte ens julen har passerat jag får allt vänta tills i Januari innan vårkänslorna får plats i kroppen. Idag får jag hoppa det där badet. Idag blev det istället på med kläder efter att jag packat min väska. Jo, väskan med badattiraljerna packades ner och tanken var att det ska till ett bad. Men jag känner mig inte riktigt kry, redan i går kväll kände jag att det kom, men trodde nog mera att jag var trött. Men huvudvärken bor där, känner mig frusen och matt. Det får bli att kurera mig idag. Hoppa badet för att komma åter pigg imorgon. Jag vet att jag kommer att sakna badet idag, men jag fryser redan fast jag är fullt påklädd.

Stickorna som jag skulle köpt igår får vänta. Det får bli en annan dag. Igår ringde en tjej som vi hade kontakt med i torsdags, att hon på fredagen insjuknat i covid. Nu sitter jag här och är rädd. Men jag känner mig inte så sjuk, utan bara lite ur fas. Idag får det bli sitta och skriva, sticka och bara ta hand om mig själv. Vem vet kanske blir det att måla lite men, just nu är det endast soffhäng och kaffe. Några ord här på bloggen.

Förra veckan vart det en del slav med WW, det blev fika, brieost och en del annat i matväg. Men till trotts detta så visade vågen på minus. Det säger inte att jag ska börja att slarva då är jag snart i en negativ riktning. Det gäller att hålla ut och ta tillbaka slarvet och gö bra igen. Det fixar jag självklart. Har det gått så här bra sedan i augusti, kommer jag fixa resten också.

Har just pratat med skattemyndigheten och fått till mig att deras handläggnings tid är lång fem veckor innan dom behandlar mitt ärende. Det visar sig att jag får snällt betala de där 30000 för att sedan om några veckor få tillbaka pengarna. Sånt är livet! Vissa saker lär man sig av, vilket jag hoppas att jag gör. Men det är för just sådana här saker jag har en revisor för att slippa krångel med skatt och sådant. Just det här som blev i år, säger mig att det där med företag, butik kanske jag ska tänka ett varv till på. Huva butik säger mig att det blir ändå mera krångel. Men ännu har inte tanken lämnat mig den bor där och kittlar. Nog för idag …..

Ha en fin dag. Idag är första dagen på resten av våra liv. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook