Isen är inget problem längre.


Det blev ingen is hackning, idag sjön hade skött om isen på ett bra sätt. Det var bara att kliva i. 2,8 grader, var det i vattnet. Ett härligt kallt uppfriskande bad, varade i fem minuter. Kylan gjorde sitt, i min kropp. Idag blev jag helt betagen av den vackra sjön och dess is när jag kom dit. Det var som en mycket bra tavla. Både jag och en av mina badsystrar, tog kort på det vackra. Samtidigt som vi kom överens om, att kortet inte kommer att återskapa det vi just i stunden upplevde.

Men jag och min syster gjorde ett försök. Idag var vi fem badande systrar. Vi badade i omgångar inte för att det inte fanns plats, utan mera för att vi blev badklara i olika tid. Under badningen fick jag en känsla av den kommande våren. Fick för mig att det luktade vår i luften. Kanske är det bara en innerligt skär önskning, om att vi snart ska vara där.

Nu är det min sista lediga dag, den ska jag ta vara på genom att bara mysa. Laga mat så klart, men allt annat får vänta. Håller just nu på att sticka ett par rosa raggisar till lillstumpan. Nu får jag snart hitta på annat att sticka, för många strumpor blir det. Vill bli av med alla garner som jag impulsivt köpt. Har bara köpt eller två nystan av varje sort och färg, så det räcker endast till strumpor. Det är många garner kvar men det börjar synas i min garnkorg att jag stickat ett tag nu.

Ha en härlig dag gör den till din.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.
, ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.