Tangentbordet har slocknat.

Idag blev det datorundersökning, men den simplaste grej får jag inte ens att fungera. Har läst massor på nätet men, inget fungerar. Fast det är kanske så att jag bara skugg-läser. Mitt tangentbord till min stationära dator har lysande tangenter, men av någon händelse igår råkade jag släcka tangentbordet. Nu får jag det inte att lysa igen.

Igår var mitt barnbarn Alfred och hans mamma här, vi gick till biblioteket. Där läste vi böcker i massor. Lillpojken hade så mycket spring i benen. Det blev bara några få böcker som lästes.

Efter biblioteket gick vi till cafèt Heta Bönan. Det fick bli en fuskdag med WW. Jag höll mig inom min poäng fast det blev en god Jordnötskaka till min kopp med Tea.

När vi hade fikat skulle Alfreds mamma handla då passade Alfred på att ta med mormor till lekplatsen. Där fanns både rutschkana och karusell dessutom en stor vattenpöl. Efter det åkte vi hem till oss och lagade mat.

Alfred han ville vara med och laga mat. När jag skalade potatisen så sköljde han dom. Han blandade sedan till kryddor och ägg till pannbiffar. När vi gjort allt det så var det som att han tröttnat dessutom kom favoriten hem. Dvs Morfar. Morfar är Alfreds favorit. Han fick många kramar helt utan att fråga. När han sedan kom på att det kanske var läge att krama mormor så var det mera en rättvisegrej. Det är lite skillnad på mormor och morfar. Men även åt andra hållet om vi pratar farmor och farfar. Där är det farmor som gäller. Farmor är bästisen för Vår lilla eller nu till och med stora flicka hon börjar snart i förskolan.

Idag blir det jobb. Ett möte och en kväll ska till. Ska bli roligt att träffa både arbetskamrater och klienter.

Ha en fin dag. Men se där det gick allt att få till ett inlägg till trotts att tangentbordet inte lyser.

Nu får vi se om det blir en bra dag till trotts det uteblivna badet som inte blev till idag. Får bli en gammal bild istället.

Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Imorgon jobbar jag tidigt, då lär det inte bli ett inlägg. Nu är det dags att göra mig klar för dagens jobb. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook