Sortera bland göromål…


Det blev inget bad idag, idag är det revisor besök som ska göras. Efter torsdagens yrsel tänker jag sortera bland mina uppgifter. Här ska botas, motas och göra vad jag kan. Fast livet, blir lite tråkigt. Då får det vara tråkigt i så fall. Istället för bad blev det mysstund i soffan, med grannens katt. Hon har valt oss till mormor och morfar. Kommer allt som oftast och hälsar på. Hon väntar utanför, när maken går till jobbet och smiter in.

Sedan ligger hon på soffan och myser med mig. Ibland går hon ner hit till källaren, tar min kontorsstol och sover på. Är det inläggs-dags blir det att jag lyfter över henne till makens stol så ligger hon där. Igår när vi kom hem gjorde hon ett besök i vår husbil då vi packade in våra saker. Sedan bodde hon på altanen, medan jag och maken umgicks där. Zlatan är hon döpt till av våra grannar. Dom trodde att hon var en han till en början. Vi kallar vår lilla låne-katt för Kattiz. Vi viste inte från början då hon kom på besök, vad hon hette och blev då kallad för Kattiz. Kattiz var då på den tiden vår katt Pölsa levde, en kamrat till vår katt.

Denna vecka blir en lång vecka. Imorgon jobb och sedan åker jag till Stockholm och har lite utbildning i ART igen. Lite för att uppdatera och träffa andra Art tränare. Kommer hem på fredag kväll och jobbar helgen vet inte helt säkert om jag sökt ledigt på Lördagen men har jag så blir det en dag ledig innan jourpass. Jag hoppas verkligen att jag har gjort det men helt säker är jag inte. Det får jag kolla upp imorgon.

Revisor besök, förr om åren var jag nervös för dessa besök. Idag är det lugnt i magen och jag ser framemot besöket. Då är deklarationen sedan äntligen klar. Då är allt klart för denna gången. I veckan får jag även svar på frågor om framtidens ledighet. Vi får se vad som händer får jag ledigt så kör vi på och gör det vi tänkt. får jag inte så får vi fundera ut hur vi gör istället. Gör kommer vi att göra ändå tänker jag. Vet inte om maken är helt överens med mig men det får bli framtida ansträngning. Ha en fin dag. Ta hand om dig och din dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Det är just nu vi kan göra något åt. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.