handläggare, höst upphöjdare…

sicken handläggare, Idag pratade jag och storsonen med en handläggare på Försäkringskassan. Asså i gatan, dom finns…. Dom finns dom där eldsjälarna som vet varför dom är på jobbet. Hur grym var inte hon, bara så bäst att jag tror just nu det är något jag drömt. Men en erfarenhet rikare på många sätt. Hon var så bra och tog sig så mycket tid. En eloge till försäkringskassans handläggare inom Aktivitetsstödet.

Här är förkylningen inne i en oräknelig fas har glömt alla faser. Men nu sitter förkylningen i bihålor och öron. Sticker till rejält i örat ibland. Kan bara tacka min lyckliga stjärna att jag inte jobbar just nu. Hörde jag dåligt innan så vet jag inte vad detta är i hörsel. Ur uruselt är nog ett snällt ord. När ska detta gå över på riktigt? Den som lever får se…..

Jag tänker att nästa vecka ska jag med det vill sig eller inte, har jag tänkt mig att ta tag i badet.

Bergvärmen, nu jobbar den lilla mackapären 2 plus i morse och varm och gott inne var det inte i morse. Jag försökte bearbeta maken, men kanske behöver vi öka värmen någon grad till. Nops, sa maken. Det räcker med 20 grader inom hus. Jaha, sa jag och tänkte att jag nog ska klura ut. Hur den där mackapären fungerar och smyghöja lite. Nej nej, maken läser inte min blogg. Så här kan skrivas hemligheter. Nu längtar jag till att skorstensgubbarna kommer hit och installerar kaminen. Sedan är det till att leta ved. Har tydligen blivit en bristvara det med. Så det lär bli dyrt men elda det ska jag. För jag vill ha gosigare värme inomhus. Vet du någon som säljer ved, hör gärna av dig.

Det får räcka med inlägg för stunden. Orkar liksom inte mer just nu. Ska vila mig och njuta av en kopp värmande Te. En riktigt höst-upphöjar-stämming det där med Te.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen vet vi inget om. Just nu gäller.
Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook