Idag kan jag bestiga vilket berg som helst.

Tänk att få sova en hel natt. Det är inte alla förunnat, i natt lyckades jag göra det. Det firade jag med att ta mina tabletter om än lite sent, men ändå… Kaffe så klart blev det kaffe. Sonen tipsade om havre mjölk, vilket var ypperligt gott i stället för vanlig mjölk. En riktig hit som jag kanske fortsätter med. Det blev bad idag. Så härligt att komma till sjön, träffa mina badsystrar. Idag blev det lite snack om musik och ungdomskänslorna när man hörde musik. Jag berättade om Muse, deras senaste alster. Om att texterna i låtarna, lockade fram alla dom där känslorna. Att jag spelat dessa låtar hur mycket som helst, under året. Att jag varje gång jag hör dom, så känner jag en kämpar glöd. För mig är det Ukraina och deras kamp. Jag inbillar mig att dom sjunger om kriget från alla håll. Där bor så mycket kraft så mycket Fuck of Russia.

Speciellt i Complians och Liberation, We are fucking fuckt. Men med lite fantasi kan jag koppla alla dessa låtar, till kamper som bor i världen. Ukraina, Iran klimatkrig och alla andra krig. I låtarna bor folkets ord, de kämpar med det dom har. Det bor kärlek från mig till alla deras skapelser.

Vattnet var kallt idag. Men som vanligt 5,4. Lite mera än fyra minuter var jag i vattnet, innan jag gick upp. Värken försvann och kroppen kändes som vanligt en stund. Nu när jag sitter här i källaren, nu brinner det en eld i kaminen. Tv har sportify listan Muse på högvolym. Härligt att skriva till volymen. Det blir bara mina ord och högmusik som hjälper tankarna vara där dom ska vara.

Vissa dagar börjar så bra, just idag är det en sådan där härligt fin dag. Där jag långt där inne i mig, mår förträffligt bra. Känslan i mig är att inget är omöjligt, livet är till för att levas och det ska levas av mig. Idag skulle jag kunna bestiga Monteverest, om jag skulle vilja. Men jag vill inte. Idag kan vad som helst ske och jag skulle bara mota bort det onda som skulle kunna ske. Så känns det just nu. Vilket är helt underbart härligt. Ha en fin dag Eller gör en fin dag. Det är i tanken allt börjar. Ta hand om dig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller!!!

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook