Ett Kvällsinlägg


Sitter eller nej inte sitter, jag står upp vid mitt nu ihopsatta skrivbord. Jag la mig på soffan, medans maken och stora sonen skruvade ihop det. Jag somnade och när jag vaknade stod det där det fina skrivbordet där och bara väntade på mig. Lillgrabben har fixat det tekniska med ljud. Nu har han kopplat ihop min Marshall högtalare så den är kopplad, via blåtand i datorn. Oj, oj o, vad jag kan spela sedan. Köpte högtalaren för många år sedan, men använt den föga. Sist stod den oanvänd i torkrummet. Kanske är det så att det är nu, jag hittat ett sätt att använda den. Är jag nöjd eller är jag nöjd?

Japp helnöjd och det är något helt annat nu, när jag kan stå upp vid datorn istället för att sitta ner. Nu kan jag vara rak i ryggen, då gör det inte ont när jag bloggar här. Kanske blir inläggen lite kortare, då det kanske blir jobbigt att stå upp. Då kanske folk orkar att läsa hela inläggen, istället för att skumma överskrift och första stycket. Jag blev helnöjd, så fint och kanske inte så gott om plats som jag trodde innan. Men gott om plats för datorn är det, skrivaren får även plats. Förut har allt varit så ihop tryckt. Det har funnit en klaustrofobisk känsla. Det har kanske inte berott på skrivbordet utan mera på att jag vill ha många saker på bordet. Nu när jag står här och skriver, spelar Muse i högtalaren och livet känns ganska så enkelt.

Kartongen som står där ska skannas. Kartongen är full med Fotografier från mamma. Dom ska jag skanna och göra en mapp av till mina syskon. Jo det blir lite att fixa med. Jag har ju en förmåga att gömma saker på ställen, som jag vägrar titta på. Nu såg jag den och nu ska det bli av. Nu snart verkligen gör jag det. Nej det här får räcka för nu. Är bara helnöjd. En fin kväll önskar jag er.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.