Vissa dagar vill jag vara utan.


Vissa dagar var igår. Men idag är en ny dag. Gårdagen ska inte förstöra mina timmar i denna dag. Jag ska luta mig tillbaka njuta och vara hel. Det var jag inte igår, men igår är historia den kommer inte tillbaka idag. Morgondagen eller framtiden, får visa sig en annan dag. Idag ska jag bara njuta av dagen. Var bland människor som betyder något för mig.

Uppe i hallen står nu ett skrivbord. Ett höj och sänkbart skrivbord. Detta så att jag kan stå upp, när jag skriver. Hurra! Det gör att ryggen kommer bli bra fortare. Nu ska jag bara plocka bort, allt som bor på skrivbordet jag har nu. Huva….. Mycket saker att plocka bort. Men det blir bra, när jag kommer i ordning. Då har jag även plats för ritsaker, pennor utan att det stör andra saker. Det ska bli härligt när det är klart. Fredag igen, i morgon fyller stora hemmavarande sonen år. Jag har skickat efter en fräck jacka från USA, till honom dom sa den skulle komma till jul. Den är fortfarande inte här. Men kanske, kanske är det som ett paket i morgon. Early bird har skicka sms om att det kommer att bo ett paket i brevlådan i morgon. Annars får han vänta tills det kommer. Det blir dyra affärer när man beställer från USA, Momsen är inte gratis. Köpte en T tröja till lilltösen där slutade räkningen på 1200 kronor. Men den skulle varit på 600 med frakt. Det är just sådant man lär sig av. Men jag måste lära mig flera gånger Tyvärr. I alla fall i dessa köp som jag redan gjort.

Isen börjar släppa på sjön har jag sett, då mina badsystrar gör uppdateringar varje dag. Snart, snart kan även jag få njuta av, det lite kyliga vattnet. Vi är på rätt sida av året, rätt sida av året är att snart blir det hårtvätt i sjön. Graderna får krypa upp lite innan. Jag saknar mina badsystrar, jag saknar dom kalla baden, jag saknar trädet som jag säger Godmorgon till. Men, med plusgrader i luften, kommer isen att bli mindre och mindre. Jag hoppas bara att graderna inte stiger för mycket.

För några månader sedan köpte jag en tvål till håret, jag gjorde små halvfärdiga försök med tvålen, tröttnade på att vänta. Nu har jag tagit tag i det igen. Idag blev det rikligt med lödder,. Det blev det inte förra gången, jag använde tvålen. Efter hårtvätten sköljde jag håret med Äppelcidervinäger. Just nu luktar håret vinäger. Den lukten går bort när håret har torkat. Jag ska försöka hålla ut den här gången det kommer att göra att jag behöver tvätta håret mindre ofta. Kvaliteten på håret kommer att bli bättre. Men jag måste vara tålmodig. Tålamod är en dygd som jag så ofta saknar när det gäller att se resultat.

Nej nu ska jag rensa mitt skrivbord på sådant som jag kan ta bort. De tunga sakerna, får maken ta när han kommer hem. Min rygg klarar inte av tunga saker just nu. Nytt skrivbord där jag kan stå upp och blogga. Vem vet kanske blir inläggen mera noggranna, när jag slipper stå ut med sittkänslan i ryggen.
Gör en fin dag.

Ingen kan vara perfekt, men vi ska sträva efter att vara våra bästa jag. Låt inte människor falla, i din närhet. Låt dom glänsa och vara precis så bra dom kan vara. Dina ord kan skada, föra med sig saker som du inte har en aning om. Det gäller att ta hand om dina ord. Var din egna bästa vän, det är den bästa vän du någonsin kan få.

Tacksamhet:

  1. Tack för att jag vaknade till ännu en dag.
  2. Tack för att jag orka stå upp, faktiskt just nu bara stå ut.
  3. Tack för att igår är, där i historian.
  4. Tack för att jag har så många bra människor omkring mig, dom som lyfter upp mig när jag ramlar ner i hål.
  5. Tack för att mitt liv, är ett liv jag vill ha och känner tacksamhet emot.
  6. Tack för min klokhet idag. Jag är en bra människa som vill andra människor väl
  7. Tack för att jag sjunger, som jag vill. En slemmig torsk i en brödrost. Ibland är det bra att få ha upplevt punktiden som var då…..

Ja, tänk om det jag gör, förändrar någons liv. Det gör och ger mig ansvar, över att göra bra saker som hjälper.

Lev idag just nu, igår är historia och går inte att göra något åt. Morgondagen kommer först i morgon. Det vi gör idag, kan förändra morgondagens resultat.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.