En morgon i Lvl^2

Godmorgon. idag vaknar jag upp i Lv^2, Hela bilen är full av människor. Jag, maken, 2 av våra barnbarn och vår lilla tös. Igår hade de små kusinerna fullt upp här på campingen. Vår bil står precis vid den stora lekplatsen. Här lekte dom med både linbana och hopp-kudde. När sena kvällen kom blev det en sväng in i servicehuset för att duscha av all sand. När duschen var klar hade maken gjort varm choklad och macka till dom.

En stund med att sitta inne i husbilen med sin platta och telefon för att spela. När det var natten läste Emilia lite i sin bok. Lassemaja något som följt henne några år. Lilltösen var ute på sitt håll och åkte skatebord. När natten kom och vi skulle sova så somnade barnen med ens. Idag kommer det vara en full dag med lek och roliga saker. Barnen kommer att vara trötta i kväll, efter en hel dag med lek med varandra och andra barn.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag fick vakna till en dag till. En helt ny dag
  2. Tack för att våra små barnbarn tyckte det vad så roligt att vara med oss.
  3. Tack för att även lillflickan verkar uppskatta att vi är i husbilen.
  4. Tack för en fantastiskt fin dag igår. Fast den var lite kylig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Idag blev det ett litet kort som Emilia tog på mig i skrivandets stund.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: